Tilbehør

De nye handsker fra Mujjo bruger nanoteknologi for at holde dine fingre varme, og du kan bruge mobilen med handskerne på.
forfatter

Vinterhandsker er normalt tykke og varme, men umuligt at bruge, når telefonen ringer, eller du vil tjekke dine beskeder. Derfor findes der handsker med tynde metaltråde i fingerspidserne, som kan bruge mobilskærme.

Nu kommer hollandske Mujjo med et ekstratyndt par, som bruger en kombination af nanoteknologi og etiopisk fåreskind til at holde hænderne varme.

De tynde handsker, der skal føles som et ekstra hudlag, lukkes omkring håndleddet med en magnetlås.

Foto: Mujio
Foto: Mujio

Fingerrene har syninger på sidernem og ledende materiale på fingerspidserne, samt på håndfladen, hvilket skulle sikre god nøjagtighed på skærmen. Måske er det endda muligt at skrive beskeder med Mujjo-handskerne på. Det har ikke været muligt tidligere.

Læderhandskerne koster 82 euro, og kan bestilles fra Mujjos webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.