TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Brug din PlayStation controller med din smartphone

Sonys Xperia smartphones får snart understøttelse af PlayStations DualShock 3 controllere.

forfatter
Publiceret 09/04/2013 - 17:42

PlayStation er Sonys måske mest populære varemærke, og nu er den japanske elektronikgigant på vej med en ny løsning, der drysser lidt af spillekonsollens stjernestøv ud over firmaets Xperia smartphones. Fremover vil det nemlig være muligt at bruge sin PlayStation controller til at spille spil direkte på mobiltelefonen. Det afslører en blog, der beskæftiger sig udelukkende med Sonys Xperia-produkter.

Sony er på vej med en ny smartphone ved navn Xperia SP, og det er på denne telefon, at bloggens skribent har fundet et nyt menupunkt, som lader brugeren forbinde sin PlayStation DualShock 3 trådløse controller til mobiltelefonen. Først skal de to enheder forbindes fysisk via et USB-kabel, hvorefter de kan kan parres via Bluetooth. Når først parringen er gennemført, skal man ikke bruge kablet igen. De to enheder genetablerer forbindelsen, når de er i nærheden af hinanden. Man skal blot trykke på PS-knappen på controlleren.

DualShock-3-Xperia-support_5

DualShock 3 vil kunne bruges til at styre Google Play-spil, som ellers bruger virtuelt joystick, samt spil fra Sonys egen PlayStation Mobile for Android, der tilbyder mobile udgaver af gamle PlayStation-spil.

Brugeren kan efterfølgende forbinde Xperia-telefonen til sit tv, eksempelvis via HDMI, og på den måde gøre mobiltelefonen til en slags mobil spillekonsol.

Hvordan det hele fungerer i praksis kan du se i videoen herunder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend