Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Brug din PlayStation controller med din smartphone

Sonys Xperia smartphones får snart understøttelse af PlayStations DualShock 3 controllere.

Skrevet af / 09/04/2013 - 17:42
Brug din PlayStation controller med din smartphone

PlayStation er Sonys måske mest populære varemærke, og nu er den japanske elektronikgigant på vej med en ny løsning, der drysser lidt af spillekonsollens stjernestøv ud over firmaets Xperia smartphones. Fremover vil det nemlig være muligt at bruge sin PlayStation controller til at spille spil direkte på mobiltelefonen. Det afslører en blog, der beskæftiger sig udelukkende med Sonys Xperia-produkter.

Sony er på vej med en ny smartphone ved navn Xperia SP, og det er på denne telefon, at bloggens skribent har fundet et nyt menupunkt, som lader brugeren forbinde sin PlayStation DualShock 3 trådløse controller til mobiltelefonen. Først skal de to enheder forbindes fysisk via et USB-kabel, hvorefter de kan kan parres via Bluetooth. Når først parringen er gennemført, skal man ikke bruge kablet igen. De to enheder genetablerer forbindelsen, når de er i nærheden af hinanden. Man skal blot trykke på PS-knappen på controlleren.

DualShock-3-Xperia-support_5

DualShock 3 vil kunne bruges til at styre Google Play-spil, som ellers bruger virtuelt joystick, samt spil fra Sonys egen PlayStation Mobile for Android, der tilbyder mobile udgaver af gamle PlayStation-spil.

Brugeren kan efterfølgende forbinde Xperia-telefonen til sit tv, eksempelvis via HDMI, og på den måde gøre mobiltelefonen til en slags mobil spillekonsol.

Hvordan det hele fungerer i praksis kan du se i videoen herunder.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top