TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Brændende Samsung-mobil tvang fly til evakuering

En Samsung Galaxy A21 selvantændte, lige efter at et fly fra Alaska Airlines landede i Seattle.

forfatter
Publiceret 25/08/2021 - 20:30

Mon denne historie giver sved på panden hos ingenører og marketingfolk hos Samsung?

I går kunne The Seattle Times i hvert fald rapportere, at en mobiltelefon var brudt i brand på et rutefly fra Alaska Airlines, lige efter at flyet var landet i Seattle-Tacoma International Airport.

Den brændende smartphone udviklede så meget røg, at flyets besætning iværksatte en decideret evakuering via flyets nødudgange. To passagerer måtte efterfølgende behandles for røgforgiftning på et lokalt hospital.

Og hvilken mobil var der så tale om?

Perry Cooper, en talsmand for lufthavnen i Seattle skriver i en mail til Seattle Times, at der var tale om en Samsung-mobil.

“Efter at have undersøgt sagen nøje kan jeg konstatere, at mobilen var brændt til uigenkendelighed. Men under en afhøring af mobilens ejer foretaget af lufthavnspolitiet fortalte passageren, at der var tale om en Samsung Galaxy A21.”

En Samsung Galaxy A21 brød i brand og blev årsag til, at et fly fra Alaska Airlines, der just var ankommet i Seattle fra New Orleans, måtte evakueres. (Foto: Samsung)

Besætningen slukkede ilden i telefonen ved hjælp af skumslukkere og en brandsikker batteripose, der dog ikke kunne forhindre den kraftige røgudvikling.

Gårsdagens hændelser giver mindelser om Samsungs store problemer med Galaxy Note 7-modellen for fem år siden.

Efter adskillige tilfælde af Note 7-mobiler, der overophedede og gik i brand mellem hænderne på deres ejere, måtte Samsung i hast trække Galaxy Note 7 tilbage.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend