TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Billig 4G-smartphone

Snart kommer LG Optimus F5, en mobil med turbofart, men til en overkommelig pris.

forfatter
Publiceret 29/05/2013 - 14:13

Hidtil har du været nødt til at gå op til premium-modellerne i LG´s sortiment, hvis du ønskede en 4G-telefon med Android 4 fra den koreanske producent. Men nu kan man snart investere i en mellemklasse mobil med 4G/LTE.

Panelet er af IPS-typen og bestemt ikke HD-opløsning, men det spiller måske ikke så stor en rolle på en 4,3 tommer stor skærm. På indersiden finder vi en dual core processor og 8 GB hukommelse, som smart nok udvides med microSD-kort. Batteriet er på 2150 mAh og siges at række langt takket være strømbesparende funktioner.

F5_Black_07-480x245

Kameraet er på 5 megapixels og tager flere billeder hurtigt i træk, så du ikke går glip af øjeblikket. Qslide gør, at man kan anvende visse funktioner samtidig, og man kan foretage hurtige noter med Quick Memo.

Fakta:

  • Operativsystem: Android 4.1.2 Jelly Bean
  • Skærm: 4,3″ 540 x 960 (256 ppi) IPS
  • Processor: 1,2 GHz dual core
  • Hukommelse: 1 GB / 8 GB + microSD
  • 
Kamera: 5,0 MP + 1,3 MP
  • 
Størrelse: 126 x 64,5 x 9,3 mm
  • Batteri: 2150 mAh

Optimus F5 kommer i juni til 2.500 kroner.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend