Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Billeder og specifikationer lækket for Nothing Phone 2a

Nothings nye mobil er undervejs, og vi har allerede meget viden om den.

Skrevet af / 19/12/2023 - 15:00
Billeder og specifikationer lækket for Nothing Phone 2a

Snart får vi måske en budgetmodel fra Nothing at se. Det handler om, at nogen har fået fingrene i et såkaldt Production Validation Test sample. Det vil sige en første lille produktionsserie for at sikre, at fremstillingsprocessen er korrekt, at enhederne lever op til specifikationerne, og at kvaliteten kan godkendes. Billederne siger ikke alt, for sådanne testeksemplarer har en ydre skal, der skal skjule designet.

Læs også Nothing Phone er kommet for at blive Den nye Nothing Phone (2) er væsentligt hurtigere end forgængeren. Men den er også dyrere.

Hvad man imidlertid kan se ud fra billederne er, at kameraerne ikke er placeret i øverste venstre hjørne som på Nothing Phone 2, men at der er to store linser i midten af bagsiden. Anderledes! Men frem for alt viser billederne specifikationer fra “om telefonen” i indstillingerne.

Der kan vi læse, at mobilen vil anvende processoren Dimensity 7200 til forskel fra storebrors Snapdragon 8+ Gen 1. Det ser ud til at blive mere almindeligt at gå væk fra Qualcomms processorer, da deres pris er steget voldsomt. Den førnævnte chip bruges også af Xiaomi Redmi Note 13 Pro+.

Derudover har den en 6,7 tommer OLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed, kameraerne ser ud til at blive to styk med 50 Mp opløsning, og med et 16 Mp selfie-kamera. Hukommelsen er på 8 gigabyte, og den fås med 128 gigabyte lagerplads.

Den vil få Glyph-betjening ligesom 2’eren, men vil få en anden Glyph-brugerflade på bagsiden og efter sigende et nyt design.

Mobilen får efter sigende premiere på Mobile World Congress til foråret.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

Nej, Samsung Galaxy S22 får ikke nye AI-funktioner

0
Scroll to Top