Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Billeder og specifikationer lækket for Nothing Phone 2a

Nothings nye mobil er undervejs, og vi har allerede meget viden om den.

Skrevet af / 19/12/2023 - 15:00
Billeder og specifikationer lækket for Nothing Phone 2a

Snart får vi måske en budgetmodel fra Nothing at se. Det handler om, at nogen har fået fingrene i et såkaldt Production Validation Test sample. Det vil sige en første lille produktionsserie for at sikre, at fremstillingsprocessen er korrekt, at enhederne lever op til specifikationerne, og at kvaliteten kan godkendes. Billederne siger ikke alt, for sådanne testeksemplarer har en ydre skal, der skal skjule designet.

Læs også Nothing Phone er kommet for at blive Den nye Nothing Phone (2) er væsentligt hurtigere end forgængeren. Men den er også dyrere.

Hvad man imidlertid kan se ud fra billederne er, at kameraerne ikke er placeret i øverste venstre hjørne som på Nothing Phone 2, men at der er to store linser i midten af bagsiden. Anderledes! Men frem for alt viser billederne specifikationer fra “om telefonen” i indstillingerne.

Der kan vi læse, at mobilen vil anvende processoren Dimensity 7200 til forskel fra storebrors Snapdragon 8+ Gen 1. Det ser ud til at blive mere almindeligt at gå væk fra Qualcomms processorer, da deres pris er steget voldsomt. Den førnævnte chip bruges også af Xiaomi Redmi Note 13 Pro+.

Derudover har den en 6,7 tommer OLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed, kameraerne ser ud til at blive to styk med 50 Mp opløsning, og med et 16 Mp selfie-kamera. Hukommelsen er på 8 gigabyte, og den fås med 128 gigabyte lagerplads.

Den vil få Glyph-betjening ligesom 2’eren, men vil få en anden Glyph-brugerflade på bagsiden og efter sigende et nyt design.

Mobilen får efter sigende premiere på Mobile World Congress til foråret.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top