Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple Watch-opdatering øger strømforbruget

Løber batteriet i dit Apple Watch ekstremt hurtigt tør. Apple er i fuld gang med en løsning på problemet.

Skrevet af / 07/11/2023 - 10:22
Apple Watch-opdatering øger strømforbruget

For to uger siden udsendte Apple opdateringen watchOS 10.1 til sine smart-ure. Den indeholdt den nye dobbelttryk-bevægelse, som gør det muligt at betjene uret uden at skulle røre ved skærmen. Mange kastede sig over opdateringen for selv at afprøve funktionen. Det var nok lidt forhastet, for nu viser det sig, at opdateringen også har negative effekter.

Allerede ugen efter begyndte det at strømme ind med rapporter på fora som Reddit og i Apples supportforum om, at uret drænede batteriet på rekordtid. Der blev luftet mange teorier om, hvorfor det skete, og hvad man kunne gøre ved det.

Det ser ud til, at det er en kombination af software, der har forårsaget problemet. I udviklerdokumentationen til iOS 17.1 skriver Apple, at opdateringen blandt andet løser problemet “øget strømforbrug kan opstå, når et Apple Watch med watchOS 10.1 er parret med en iPhone med iOS 17.0”. Men det er tydeligvis ikke nok, Apple er også tvunget til at udsende en opdatering af urets styresystem. Det fremgår af et memo, som Apple har sendt ud til sine servicecentre, afslører Macrumors.

Læs også Endelig et hurtigere Apple Watch Det nyeste Apple Watch har fået flere hestekræfter, men ingen nye spændende sensorer.

Problemet siges at påvirke de nyeste modeller som Apple Watch series 9 og Apple Watch Ultra 2, men også ældre modeller som Apple Watch series 4. Der er ingen oplysninger om, hvornår Apple udsender opdateringen til urene.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

0
Scroll to Top