Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Større, hurtigere og mere hårdført Apple Watch 7

Registrerer, hvis du vælter på cyklen, og ringer 113.

Skrevet af / 14/09/2021 - 20:26
Større, hurtigere og mere hårdført Apple Watch 7

At Apples smart-ur passer godt på dig, er ikke noget nyt, men det nye Apple Watch 7 er endnu mere avanceret og kan også tilkalde hjælp, hvis du styrter på el-løbehjulet.

Apple Watch 7 tjekker først med dig, om du er okay, og hvis du ude af stand til svare, ringer det 113.

Men det kræver selvfølgelig, at det overlever faldet, og det mener Apple, at den syvende udgave klarer endnu bedre end den forrige. Safirglas dækker den nye, 20 procent større skærm, der går endnu længere ud i kanterne og kan tåle flere tæsk. Ifølge Apple er uret IP6X-certificeret og vandtæt til 50 meter.

Den større skærm er blevet mulig ved at skrumpe rammen rundt om med 40 procent, og formen er mere afrundet, som man kan se på billederne. Skærmen skal også være mere synlig fra siderne, og op til 70 procent mere lys skulle gøre det lettere at se den, når man ikke kigger direkte på den.

Skærmen har også mere læsbar tekst, ligesom billeder kommer mere til deres ret, og Apple Watch 7 har også skærmtastatur.

aw4 aw5 aw6
<
>

Batteriet oplades 33 procent hurtigere, men er opgivet til at holde de samme 18 timer, før uret skal oplades. Det kan gøres på 45 minutter, hvis man kan klare sig med 80 procent batterikapacitet.

Læs også Det bedste Apple Watch-køb Apple Watch Series 6 er måske nok det bedste smart-ur, men Apple Watch SE er det bedste køb.

Som altid kan man vælge farve på sit Apple Watch, og 7. generation vil koste 399 amerikanske dollars, når det bliver tilgængeligt i løbet af efteråret.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top