TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Større, hurtigere og mere hårdført Apple Watch 7

Registrerer, hvis du vælter på cyklen, og ringer 113.

forfatter
Publiceret 14/09/2021 - 20:26

At Apples smart-ur passer godt på dig, er ikke noget nyt, men det nye Apple Watch 7 er endnu mere avanceret og kan også tilkalde hjælp, hvis du styrter på el-løbehjulet.

Apple Watch 7 tjekker først med dig, om du er okay, og hvis du ude af stand til svare, ringer det 113.

Men det kræver selvfølgelig, at det overlever faldet, og det mener Apple, at den syvende udgave klarer endnu bedre end den forrige. Safirglas dækker den nye, 20 procent større skærm, der går endnu længere ud i kanterne og kan tåle flere tæsk. Ifølge Apple er uret IP6X-certificeret og vandtæt til 50 meter.

Den større skærm er blevet mulig ved at skrumpe rammen rundt om med 40 procent, og formen er mere afrundet, som man kan se på billederne. Skærmen skal også være mere synlig fra siderne, og op til 70 procent mere lys skulle gøre det lettere at se den, når man ikke kigger direkte på den.

Skærmen har også mere læsbar tekst, ligesom billeder kommer mere til deres ret, og Apple Watch 7 har også skærmtastatur.

aw4 aw5 aw6
<
>

Batteriet oplades 33 procent hurtigere, men er opgivet til at holde de samme 18 timer, før uret skal oplades. Det kan gøres på 45 minutter, hvis man kan klare sig med 80 procent batterikapacitet.

Læs også Det bedste Apple Watch-køb Apple Watch Series 6 er måske nok det bedste smart-ur, men Apple Watch SE er det bedste køb.

Som altid kan man vælge farve på sit Apple Watch, og 7. generation vil koste 399 amerikanske dollars, når det bliver tilgængeligt i løbet af efteråret.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend