Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Større, hurtigere og mere hårdført Apple Watch 7

Registrerer, hvis du vælter på cyklen, og ringer 113.

At Apples smart-ur passer godt på dig, er ikke noget nyt, men det nye Apple Watch 7 er endnu mere avanceret og kan også tilkalde hjælp, hvis du styrter på el-løbehjulet.

Apple Watch 7 tjekker først med dig, om du er okay, og hvis du ude af stand til svare, ringer det 113.

Men det kræver selvfølgelig, at det overlever faldet, og det mener Apple, at den syvende udgave klarer endnu bedre end den forrige. Safirglas dækker den nye, 20 procent større skærm, der går endnu længere ud i kanterne og kan tåle flere tæsk. Ifølge Apple er uret IP6X-certificeret og vandtæt til 50 meter.

Den større skærm er blevet mulig ved at skrumpe rammen rundt om med 40 procent, og formen er mere afrundet, som man kan se på billederne. Skærmen skal også være mere synlig fra siderne, og op til 70 procent mere lys skulle gøre det lettere at se den, når man ikke kigger direkte på den.

Annonce

Skærmen har også mere læsbar tekst, ligesom billeder kommer mere til deres ret, og Apple Watch 7 har også skærmtastatur.

aw4 aw5 aw6
<
>

Batteriet oplades 33 procent hurtigere, men er opgivet til at holde de samme 18 timer, før uret skal oplades. Det kan gøres på 45 minutter, hvis man kan klare sig med 80 procent batterikapacitet.

Det bedste Apple Watch-køb Apple Watch Series 6 er måske nok det bedste smart-ur, men Apple Watch SE er det bedste køb.

Som altid kan man vælge farve på sit Apple Watch, og 7. generation vil koste 399 amerikanske dollars, når det bliver tilgængeligt i løbet af efteråret.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.