TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple stjal fra Samsung

Det er Apple, som har krænket flere af Samsung patenter, og ikke omvendt. Det er Samsungs udlægning i den store retssag mellem de to elektronikgiganter, som i øjeblikket finder sted i Californien.

forfatter
Publiceret 15/08/2012 - 12:07

Retssagen mellem Apple og Samsung er nu gået ind i anden runde. I første omgang var det Apple, som fremlagde deres version af sagen, som ikke overraskende konkluderede, at Samsung skulle have stjålet med arme og ben fra Apple og stort set kopieret firmaets iPhone.

Nu er det Samsungs tur til at komme med deres version af sagens sammenhæng, og ikke overraskende er det koreanske firma lodret uenige med Apple. Det er Apple, som har kopieret os, er meldingen fra Samsung!

Læs også: Samsung var jaloux på iPhone

Blandt andet, hævder Samsung, har Apple krænket et patent, som omhandler, hvordan billeder vedhæftes email, og et andet patent, som definerer en software-løsning på at lade musik spille i baggrunden, når brugeren skifter fra musik-afspilleren til en anden app.Samsungs ekspert-vidne, Woodward Yang fra Harvard University, hævdede i vidneskranken at have brugt mellem 300 og 400 timer på at analysere forskellige Apple-produkter, og hans konklusion var altså, at Apples iOS krænker mindst tre af Samsungs patenter.

Apples advokat afviser alt
Apples advokat, Bill Lee, fik lov til at krydsforhøre Woodward Yang og spurgte ham blandt andet, hvordan det kunne være, at Samsung rent faktisk ikke bruger et eneste af de nævnte tre patenter i sine egne smartphones? Lee påpegede, at Apple rent faktisk ikke kendte til de pågældende patenter og dermed heller ikke kan påstås at have kopieret dem og spurgte retorisk, om Yang kunne bevise det modsatte, hvortil Yang måtte indrømme, at han ikke kunne dokumentere at Apple havde haft viden om patenterne.

Kilde: CNET

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend