TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple afslører ny iPhone på mandag

Her er beviset.

Kinas svar på Facebook hedder Weibo, og her dukker fra tid til anden interessante læk op om nye produkter. Således også det aktuelle rygte om den kommende iPhone SE, som vi forventer at se på mandag, når Apple løfter sløret for nye produkter ved et arrangement i San Francisco.

Foto: Weibo via iPhone-ticker.de
Foto: Weibo via iPhone-ticker.de

Forleden dag dukkede nemlig ovenstående foto op på Weibo, og selvom det principielt kan være en forfalskning, så læner det sig kraftigt op ad de rygter, vi allerede har hørt om den kommende iPhone SE:

Navnet bliver rent faktisk “iPhone SE”, mobilen får 16 GB indbygget lager, Lightning-stik og også NFC, hvilket nok betyder, at mobilen vil understøtte Apples egen betalingsløsning, Apple Pay.

Foto: Apple
Foto: Apple

Apples lancering på mandag sker under sloganet “Let us loop you in”, og der er tale om en mindre lancering, hvor vi udover ovennævnte iPhone SE regner med at se en eller anden form for ny iPad. Måske en iPad Air 3 eller en iPad Air Pro.

Kilde: Macrumors

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.