TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

9. februar løftes sløret

Den næste Galaxy Unpacked-event finder sted i anden uge af februar. Samsung lover den "mest ekstraordinære S-serie nogensinde".

forfatter
Publiceret 26/01/2022 - 12:48

Under overskriften “Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard” har Samsung netop inviteret til den officielle lancering af den næste Galaxy S-serie af smartphones.

Og den koreanske mobilproducent lægger ikke fingrene imellem, når det gælder om at opbygge forventningerne til arrangementet, der finder sted d. 9. februar kl. 16:00.

“Gode innovationer udvikler ikke bare verdenen – de former den. For at kunne skabe de produkter, der fører os fremad, omskriver fremtiden og bringer lys til mørket, må vi gang på gang bryde reglerne for, hvad der er muligt med en smartphone,” skriver Samsung således i den officielle invitation.

Og så har vi vel næppe andet valg end at sidde klistret til skærmen.

For lanceringen er igen år virtuel på grund af corona-situationen. Således vil alle kunne følge med i Galaxy Unpacked og lanceringen af de nye Galaxy S-modeller på Samsungs YouTube-kanal.

Galaxy S22 Ultra bliver den nye Galaxy Note

Fans af Galaxy Note-serien, som Samsung nu officielt har lagt i graven, bør følge nøje med d. 9. februar.

Læs også Sørgeligt nyt for Galaxy Note-fans Der kommer ikke flere smartphones i den populære Galaxy Note-serie, der må lade livet for at give plads til Samsungs foldbare mobiler.

Stædige rygter hævder nemlig, at den kommende absolutte topmodel, Samsung Galaxy S22 Ultra, vil blive markedsført som en Note-efterfølger, der også skal overtage flere af de specifikke Note-funktioner, herunder integreret S-Pen og et mere Note-agtigt design.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend