TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

9. februar løftes sløret

Den næste Galaxy Unpacked-event finder sted i anden uge af februar. Samsung lover den "mest ekstraordinære S-serie nogensinde".

forfatter
Publiceret 26/01/2022 - 12:48

Under overskriften “Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard” har Samsung netop inviteret til den officielle lancering af den næste Galaxy S-serie af smartphones.

Og den koreanske mobilproducent lægger ikke fingrene imellem, når det gælder om at opbygge forventningerne til arrangementet, der finder sted d. 9. februar kl. 16:00.

“Gode innovationer udvikler ikke bare verdenen – de former den. For at kunne skabe de produkter, der fører os fremad, omskriver fremtiden og bringer lys til mørket, må vi gang på gang bryde reglerne for, hvad der er muligt med en smartphone,” skriver Samsung således i den officielle invitation.

Og så har vi vel næppe andet valg end at sidde klistret til skærmen.

For lanceringen er igen år virtuel på grund af corona-situationen. Således vil alle kunne følge med i Galaxy Unpacked og lanceringen af de nye Galaxy S-modeller på Samsungs YouTube-kanal.

Galaxy S22 Ultra bliver den nye Galaxy Note

Fans af Galaxy Note-serien, som Samsung nu officielt har lagt i graven, bør følge nøje med d. 9. februar.

Læs også Sørgeligt nyt for Galaxy Note-fans Der kommer ikke flere smartphones i den populære Galaxy Note-serie, der må lade livet for at give plads til Samsungs foldbare mobiler.

Stædige rygter hævder nemlig, at den kommende absolutte topmodel, Samsung Galaxy S22 Ultra, vil blive markedsført som en Note-efterfølger, der også skal overtage flere af de specifikke Note-funktioner, herunder integreret S-Pen og et mere Note-agtigt design.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Flip er ikke et flop, men vi flipper ikke ud Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Tre grunde til at købe iPhone 14 Pro Man skal stå tidligt op, hvis man vil prøve at lave en bedre mobil end iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede