Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

9. februar løftes sløret

Den næste Galaxy Unpacked-event finder sted i anden uge af februar. Samsung lover den "mest ekstraordinære S-serie nogensinde".

Skrevet af / 26/01/2022 - 12:48
9. februar løftes sløret

Under overskriften “Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard” har Samsung netop inviteret til den officielle lancering af den næste Galaxy S-serie af smartphones.

Og den koreanske mobilproducent lægger ikke fingrene imellem, når det gælder om at opbygge forventningerne til arrangementet, der finder sted d. 9. februar kl. 16:00.

“Gode innovationer udvikler ikke bare verdenen – de former den. For at kunne skabe de produkter, der fører os fremad, omskriver fremtiden og bringer lys til mørket, må vi gang på gang bryde reglerne for, hvad der er muligt med en smartphone,” skriver Samsung således i den officielle invitation.

Og så har vi vel næppe andet valg end at sidde klistret til skærmen.

For lanceringen er igen år virtuel på grund af corona-situationen. Således vil alle kunne følge med i Galaxy Unpacked og lanceringen af de nye Galaxy S-modeller på Samsungs YouTube-kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=2ykQRba4kM4

Galaxy S22 Ultra bliver den nye Galaxy Note

Fans af Galaxy Note-serien, som Samsung nu officielt har lagt i graven, bør følge nøje med d. 9. februar.

Læs også Sørgeligt nyt for Galaxy Note-fans Der kommer ikke flere smartphones i den populære Galaxy Note-serie, der må lade livet for at give plads til Samsungs foldbare mobiler.

Stædige rygter hævder nemlig, at den kommende absolutte topmodel, Samsung Galaxy S22 Ultra, vil blive markedsført som en Note-efterfølger, der også skal overtage flere af de specifikke Note-funktioner, herunder integreret S-Pen og et mere Note-agtigt design.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top