Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Hands on: Sony MWC XZ2 og XZ2 compact

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Skrevet af / 26/02/2018 - 14:17
Hands on: Sony MWC XZ2 og XZ2 compact

Designet er mere blødt og rundt, end vi er vant til, og begge telefoner ligger godt i hånden. Det her kunne godt gå hen og blive en stor succes for Sony.

De fire XZ2 ved siden af hinanden. Den grå farve kommer ikke til Norden.

Begge telefoner er tykkere på midten og smalle mod kanterne. Særligt den kompakte udgave får herved et “buttet” udseende.

En af de få reelle nyheder i XZ2 er den indbygge vibrator-funktion, som lader telefonen vibrere, når du hører musik eller ser video. Det lugter lidt af gimmick og det bliver interessant, om det er noget folk blot ender med at slå fra. Det skal dog retfærdigvis siges, at funktionen ligeledes har sin berettigelse, når telelefonen ellers har behov for at vibrere – ved opkald og lignende, hvor den så afgiverer et kraftigere signal.

Beklager det lidt uskarpe billede, men skærmen på XZ2 er naturligvis knivskarp med mættede farver.

Xz2 set fra siden.

Mikael Hansen
(f. 1982): Freelancejournalist på L&B Home. Mikael startede som tech-journalist hos Gamereactor i 2006. Derfra gik turen til magasinet GEAR, hvor han også fik bred erfaring foran et kamera. En kandidatgrad senere vendte han retur som journalist på Lyd & Billede og sidenhen som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra fra PC’er til smartphones, smart home, lyd og gaming.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top