TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022 nærmer sig

Så er det ved at være tid til en ordentlig messe igen! Lyd & Billede har booket billetter til Berlin.

forfatter
Publiceret 19/08/2022 - 08:56

Den traditionsrige IFA-messe i Berlin har været afholdt siden 1924, men har måttet aflyses de seneste år på grund af corona. Nu skal vi endelig have en fysisk messe igen!

IFA 2022 løber af stablen fra 1. – 6. september. Her kommer producenter, forhandlere, forbrugere og pressen for at se efterårets hotteste elektroniknyheder. Lyd & Billede-redaktionen er selvfølgelig også med!

Læs også IFA 2021 aflyst Den store elektronikmesse i Berlin bliver også i år ramt af corona.

LG Electronics på IFA

Blandt udstillerne er bl.a. sydkoreanske LG Electronics. De har som sædvanlig indtaget hal 18 på udstillingspladsen, hvor de inviterer publikum til at opleve deres seneste innovationer helt tæt på. Det oplyser LG i en pressemeddelelse. Vi kan formentlig forvente en byge af OLED-tv, soundbars og gaming-tilbehør, og så må vi ikke glemme nyheder til det smarte hjem.

Søsterselskabet LG Display (panelproducenten) har ligeledes en stand ved årets IFA (hal 11.2). Her kan vi nok forvente at se flere innovative skærmløsninger, herunder transparent OLED.

MDW HE x moooi Pose1 e1654563276116
LG’s Objet OLED-TV til de designbevidste vil sandsynligvis være blandt de nyheder, vi får at se på dette års IFA-messe. (Foto: LG)

Panasonic, Samsung og TCL er også med

Ærkerivalen Samsung vil naturligvis ikke lade LG stjæle showet alene: De udstiller også på IFA, nærmere bestemt i den imponerende CityCube-udstillingshal, som de også gjorde i 2019 og året før. Her viser producenten sit brede udvalg af TV/AV og hjemmeunderholdning samt mobil- og andre teknologinyheder.

Kinesiske TCL udstiller også til IFA 2022, hvor vi kan forvente en række innovationer inden for TV og lyd samt Smart Home.

Japanske Panasonic er ligeledes på pletten, dog i en anden hal end tidligere år: Årets TV/AV-nyheder fra Panasonic (og Technics?) kan ses i Hub 27/101.

IFA 2019 Photo Highlight main 13
Fra Samsungs messestand på IFA 2019. (Foto: Samsung)

Sony og Philips holder lav profil i år – ligeså Harman …

Sony har normalt en solid stand i udstillingshal 20, men sådan bliver det ikke i år: Den japanske producent ser kun ud til at være repræsenteret af en mindre, tysk afdeling i hal 7.2a/101.

Blandt de tv-producenter, der brillerer ved deres fravær, finder vi også Philips. De holder dog et særskilt arrangement i Berlin forud for messen, som vi også håber at deltage i.

Den store Harman-koncern med sine mange lydmærker (AKG, Mark Levinson, JBL, Infinity, Harman Kardon etc.) er heller ikke repræsenteret på messen i år.

… Men Lego er med!?

Fra Danmark deltager Billund-baserede Lego System A/S med stand 101 i hal 7.2a. Vi ved ikke præcist, hvad der bliver udstillet her endnu, men et kvalificeret gæt er, at det har noget med Lego-klodser at gøre!

Læs også Lamborghini Sían FKP 37 – 1:1 LEGO Edition LEGO har bygget en Lamborghini Sián FKP 37 i skala 1:1 af over 400.000 dele.
LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37

Er du nysgerrig efter, hvilke andre producenter der deltager på IFA? Hvem synes du, vi skal besøge? Tjek gerne deltagerlisten ud her!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Hold styr på dit helbred Nu slipper du for at gå til lægen, når du vil have en basal helbredsundersøgelse
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Bybil på strøm City Transformer skal være et billigere alternativ til biler
Radioen som aldrig løber tør for strøm Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.
Et TV, du kan se på - og igennem Et TV med udsigt til omverdenen?
Følg Lyd & Billede