Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Følg nyhederne fra IFA 2013

Krise? Hvilken krise? IFA-messen i Berlin bliver stadigt vigtigere for branchen. I år er pladsen udvidet med flere tusind kvadratmeter for at få plads til endnu flere udstillere.

Skrevet af / 03/09/2013 - 11:10
Følg nyhederne fra IFA 2013

Internationale Funkausstellung, eller bare IFA, som den kaldes i dag, er en af verdens største største messer for forbrugerelektronik. Messen er åben for publikum i seks dage fra d. 6. september, og plejer at byde på flere nyheder end de fleste andre messer.

Selv om markedet for forbrugerelektronik er faldet i 2012, er tilstrømningen af udstillere voksende. Derfor udvides messeområdet nu yderligere.

Branchen som helhed tabte i 2012 et beløb på 10 milliarder euro i Europa. I følge den tyske brancheforening GFU skyldes dette for en stor del et fald i forbrugerpriserne på elektronik i 2012. Faldet gælder alle typer af produkter, men især tv-priserne er faldet.

Den nyudnævnte chef for Messe Berlin, Dr. Christian Göke fortalte i april om bygningen af et nyt konferencecenter, som skal være færdigt i 2014. Sammen med hallerne i messeområdet skal det give bedre plads til det stadigt stigende antal besøgende, branchefolk og presse.

IFA 2013

IFA-messen, som finder sted hvert år i månedskiftet august/september, viser trends i elektronikbranchen, en mængde nye produkter og ofte også ny teknologi, som senere kan havne på butikshylderne. For eksempel kunne man i 2012 se 4K-tv, og høre om priser og lancering. I år forventes en række 4K-tv’er med ultrahøj opløsning på 8 megapixel. Men vi får sandsynligvis også de første 8K-tv at se, sammen med selvfølgelig nye tablets, trådløse musikanlæg og små systemkameraer.

Lyd & Billede rapporterer dagligt fra IFA 2013. Følg med på lydogbillede.dk

IFA-Logo_Date_png-460x224

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Endelig mere optik til Canon

Kraftfuld retro-blitz

DJI giver manuelle objektiver autofokus

Prof-video på iPhone

Lysstærk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic opgraderer Lumix S5IIX

Flyv drone med stick og goggles

Lysstærk og let 50 mm

Superzoom som kan alt

Nye versioner af en af vores favoritter

Lyd & Billede
Scroll to Top