Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Seriøse gaming-PC’er fra MSi

Verdens største laptop-batteri, masser af kraft og to seje skærme.

Skrevet af / 08/01/2020 - 19:20
Seriøse gaming-PC’er fra MSi

MSi har lanceret flere produkter på årets CES-messe …

Ny fuldspækket spilbærbar

GS66 Stealth leveres med en valgfri 300 Hz gaming-skærm i et stille kabinet med tredobbelt køling og verdens tyndeste ventilatorblade. Et batteri på 99,9 watt-timer (som vistnok er det største tilladte) burde holde maskinen kørende i nogle timer, selv ved hårdt arbejde.

(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Gaming-laptop til entusiaster

GS66 Raider er møntet på spil-entusiaster. Den har et nyt kabinet med panoramisk lyssætning og 300 Hz skærm, og også den har et 99,9 watt-timers batteri.

Maskinen kommer også i en Limited Edition-model med design udført i samarbejde med Colie Wertz, der bl.a. har lavet digital kunst og visualisering til film som Star Wars (prequels), Transformers, Iron Man og Captain America: Civil War.

(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Stationær gaming-PC

Hvis du har brug for noget endnu kraftigere, er den stationære MEG Aegis Ti5 måske noget for dig. Det er markedets første 5G-kompatible desktop, og den har det topseje GeForce RTX 2080 Ti-grafikkort og – selvfølgelig – Intels i9-processor.

Monitor

MSi lancerede også en buet gaming-skærm i superbredformat. Det er vistnok verdens første med 1000R-kurve, hvilket vil sige, at kurven perfekt følger øjets egen kurve og dermed er mere behagelig at se på over tid. Med andre ord kan du spille længere, før du bliver træt.

Skærmen, der hedder MAG342CQR, har et såkaldt Super PVA-panel med Quantum Dot-farveteknologi. Det eliminerer pigmenter i farvefilteret og giver dermed mulighed for større kontrast og lysstyrke samt en konstant farvegengivelse, som ikke forringes over tid.

Endelig er der MEG381CQR, der har en OLED-“reserveskærm” i nederste venstre hjørne, som viser skærmindstillinger og systeminformation, og som let kan styres med et kontrolhjul. Her kan man f.eks. kan se information om opdateringshastighed, clock-hastighed og intern temperatur.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Seriøs pladespiller du har råd til

Creative-soundbar med Atmos og S-XFi

Billigere Wi-Fi 6 fra Netgear

Kommer til sommer

Bedre lyd med rumkorrektion

VIDEO: Her prøver vi den første smartphone med usynligt kamera

Syg fremtidsbil fra Mercedes

VIDEO: Elbil med storslået underholdningssystem

Acer vil sælge PC'er til Mac-brugerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptop

Asus sætter hastighedsrekord på gaming-skærme

0
Lyd & Billede
Scroll to Top