LG lancerer efterfølger til bøjet mobil

LG G Flex 2 er endnu en krum smartphone fra den koreanske elektronikproducent, der var først på markedet med en mobil, der kunne bøjes og selv reparere ridser i lakken.

Den første bøjede smartphone fra LG fandt vi mere opsigtsvækkende end praktisk, men LG holder fast i den krumme formfaktor og har på CES i Las Vegas netop lanceret den nye LG G Flex 2, som “er blevet forbedret i enhver henseende – mindre formfaktor, højere opløselig skærm, forbedret kamera og en ottekernet processor,” som LG skriver i en pressemeddelelse.

Angiveligt er det krumme design mere ergonomisk, fordi telefonen følger ansigtets form på en naturlig måde, og det skulle også være nemmere at nå hele skærmen med fingrene.

I forhold til forgængeren bliver G Flex 2 både mindre, lettere og forsynet med en skærm i højere opløsning. Den 5,5” store P-OLED-skærm har 1080p Full HD-opløsning, der giver en pixeltæthed på mere end 400 ppi.

G Flex 2 er også en af de første smartphone-modeller på markedet, der kommer med Qualcomms ottekernede Snapdragon 810-processor.

En anden nyhed er det forbedrede kamera på 13 MP med laserautofokus og optisk billedstabilisering (OIS) – altså præcis som på topmodellen LG G3.

LG G Flex 2 kommer med seneste Android version, Lollipop 5.0, KnockOn og KnockCode, Gesture Shot, Touch & Shoot samt LG Smart Keyboard.

Pris og tilgængelighed
LG G Flex 2 lanceres på det danske marked i første kvartal. Pris og hvor produktet bliver tilgængeligt meddeles, når lanceringen nærmer sig.

Specifikationer:
Operativsystem: Android 5.0 Lollipop
Skærm: 5,5” P-OLED, 1920 x 1080
Processor: 2 GHz Snapdragon 810 octa-core
Hukommelse: 2 GB RAM / 16 eller 32 GB lager (+microSD op til 128 GB)
Kamera: 13 MP OIS + 2,1 MP
Trådløst: 4G/LTE, 802.11 ac/a/b/g/n, NFC
Størrelse: 146,8 × 75,4 × 7,1 mm
Vægt: 152g
Batteri: 3000 mAh (indlejret)

Les videre
Exit mobile version