TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh MCD85

Afspiller SACD/CD og har fem digitale indgange.

forfatter
Publiceret 19/02/2021 - 17:51

CD-afspillere er ikke så efterspurgte, som de var engang. Men de laves stadig, og her er en rygende frisk en.

McIntosh MCD85 er en kompakt CD-afspiller, der også fungerer som digitalkonverter med indgange til digitale lydkilder, inklusive USB.

Afspilleren matcher størrelsen og designet på den kompakte MC830 monoforstærker og C8 forforstærker, som McIntosh lancerede i september 2020, og kompletterer dermed deres “minianlæg”.

Hvis man køber CD-afspilleren, behøver man ikke at købe DAC’en til forforstærkeren, fordi man så har alle digitale lydkilder routet via DAC’en i afspilleren.

MCD85 understøtter stort set alle lydformater, og den indbyggede ottekanals 32 bit DAC understøtter også DSD og DXD på 256 eller 384 kHz via USB-indgangen samt 24 bit/192 kHz lydfiler via de koaksiale og optiske indgange.

McIntosh MCD85 er tilgængelig fra marts 2021.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Alt for mange annoncer, vi betaler abonnement 🙁

Følg Lyd & Billede
Send this to a friend