Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Kommentar

Lyd & Billede med mere lyd og billede

Vi relancerer Lyd & Billede - og får nyt website

Skrevet af / 24/03/2023 - 13:00
Lyd & Billede med mere lyd og billede
comment Dette er en kommentar. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

Egentlig er det underligt at tænke på, at det er over 30 år siden starten på Lyd & Billede, som i løbet af de mange år har fornyet sig flere gange.

Fra at være et magasin udelukkende om hi-fi, hjemmebio og TV, har vi gennem årene favnet flere områder og skrevet artikler, tests og guides om foto, computere, mobiltelefoner, gaming, smarte hjem og senest elbiler.

Det har været en succes, og tilbagemeldingerne fra læserne har været overvældende. Nogle bryder sig ikke om forandring, det har vi også fået at høre for, andre vil helst kun læse om lige det, de selv interesserer sig for, men de fleste læser det meste af, hvad vi skriver om.

Nu er det tid til et nyt kapitel, hvor Lyd & Billede bliver et rendyrket website med alt, hvad du vil vide om TV, hjemmebio, hi-fi, hovedtelefoner, high-end og foto samt film og TV-serier.

Alt det andet, vi skriver om – mobiltelefoner, computere, gaming, elbiler, træningsprodukter og ting til det smarte hjem – genopstår på L&B Home:

Et nyt website, som er målrettet smarte hjem, ligesom Lyd & Billede fokuserer på netop lyd og billede.

For dig som læser betyder det større valgfrihed til at fokusere på det, du interesserer dig mest for, og for os betyder det, at vi får flere ressourcer til at levere endnu mere stof til læserne.

De to separate websites, vi lancerer i dag, vil stadig være synlige på begge sites. En mobiltest er kun et museklik væk fra Lyd & Billede, og en højttalertest er tilsvarende let at finde fra L&B Home’s website.

Det nye website – L&B Home – vil også blive udvidet med flere stofområder, som relaterer sig til hjemmet. F.eks. tests, guides og gode tips om det smarte køkken, digitale redskaber, elektriske transportmidler og teknologier til hjemmet.

Lyd & Billedes primære fokus vil derimod være glæden over god lyd, endnu flere tests med dybde og bredde om både TV’er, hi-fi-produkter, high-end hi-fi samt flere artikler, guides, råd og tips.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

3 kommentarer til “Lyd & Billede med mere lyd og billede”

 1. Ib Kristensen

  Rigtig god ide med opdeling. Jeg så den gerne yderligere delt, så man kunne sætte flueben ved netop de interesser man har, og betale derefter. For det er vel ikke gratis.
  Jeg måtte opsige mit mangeårige abonnement da det blev for dyrt for en pensionist, og I desværre ikke svarede på min mail om andre muligheder.

  Med venlig hilsen
  Ib

 2. Jens Kristoffer

  En god idé med opdelingen. Jeg er overhovedet ikke interesseret i HiFi, film, serier og lyd, men har kun været interesseret i de ting, som det nye website kommer til at dække: Mobil, computere, elbiler, smart home, netværk etc.
  Det vil give mig en mere fokuseret oplevelse med den nye opsplitning.
  Mvh
  Kristoffer

 3. Helt enig med Ib mht. opdeling. Skønt at det sker/er sket! Der kommer så mange nye produkter – og (forbedrede) teknologier – hele tiden, at det kan være svært at følge med. På denne måde, får man forhåbentlig det lidt nemmere med at følge med – og støde på flere relevante artikler med nyheder og anmeldelser der stemmer overens med ens kerneinteresser.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv en del af en eksklusiv L&B-gruppe!

Danmark får sin egen brancheforening

Lyd & Billede fornyr sig - igen

Scroll to Top