TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lenovo klar med hel stribe af nye tablets

De nye tablets fra Lenovo kommer i flere størrelser og til flere målgrupper.

forfatter
Publiceret 29/06/2021 - 14:07

Med en skærm på hele 13″ og en opløsning på 2160 x 1350 pixels er den nye Lenovo Yoga Tab 13 klar til at konkurrere mod Apples 12,9″ iPad Pro! Skærmen er Dolby Vision-certificeret, og til at drive værket bruger Lenovo en Snapdragon 870 processor med otte kerner.

Den Android 11-baserede tablet kommer med 8 GB RAM og enten 128 eller 256 GB indbygget lager. Den smarte fod på bagsiden betyder, at Yoga Tab 13, som vejer 830 gram, enten kan stå eller hænge på væggen, ligesom den kan sluttes til en computer som en ekstra skærm.

Lenovo Yoga Tab 13
Lenovo Yoga Tab 13 (Foto: Lenovo)

Lenovo Yoga Tab 13 kommer i butikkerne allerede i næste måned og er i øjeblikket prissat til EUR 799.

Til dem, der vil have en lidt mindre skærm, har Lenovo lanceret to billigere tablets, nemlig Lenovo Yoga Tab 11 og Lenovo Yoga Tab P11 Plus.

Yoga Tab 11 Pro er en 11″ stor tablet, der vejer 655 gram. Skærmen har en opløsning på 2000 x 1200 pixels, er Dolby Vision-certificeret og har en lysstyrke på 400 nits. Modellen fås i to udgaver – Wi-Fi eller mobildata – og har derfor to forskellige processorer, som begge er fra MediaTek.

Den nye tablet fås med op til 8 GB RAM og 256 GB lager. Ligesom storebror Yoga Tab 13 har Yoga Tab 11 en fod på bagsiden, så den enten kan stå på et bord eller sågar hænge på væggen.

Lenovo Yoga Tab 11 Pro
Lenovo Yoga Tab 11 Pro (Foto: Lenovo)

Lenovo Yoga Tab P11 Plus er ifølge Lenovo “skræddersyet til dem, der nyder rekreative spiloplevelser på farten.” Om det nu også passer får en evt. senere test lov til at vise, men i hvert fald vejer tabletten blot 490 gram. Den kommer desuden med MediaTek Helio G90T Octa-Core-processor og enten 4 eller 6 GB samt 128 eller 256 GB indbygget lager.

Begge tablets leveres selvfølgelig med Android 11. De kommer begge på markedet i løbet af næste uge. Yoga Tab 11 Pro til en pris fra EUR 349, mens Yoga Tab P11 Plus starter fra EUR 299.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend