Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Behagelige belysningsnyheder fra Philips Hue

Fald i søvn til en simuleret solnedgang og stå op til et digitalt daggry. Der er også mundblæste hyggepærer med bæredygtige baser blandt nyhederne.

Skrevet af / 18/06/2024 - 14:30
Behagelige belysningsnyheder fra Philips Hue

Midt i det blåt lysende kaos af skærme og fristelser kan det være svært at få en stabil nattesøvn. Det vil Signify, der står bag Philips Hue, gerne hjælpe på. Sommerens belysningsnyheder er både behagelige, bæredygtig og søvnvenlige.

Philips Hue Twilight sengebordslampe (artikelbilledet) er designet til at understøtte din døgnrytme. Med to individuelt kontrollerbare lyskilder – et primært lys foran og et baglys med såkaldt ColorCast – skulle den efterligne farvepaletten fra himlens morgen- og aftenlys.

Philips Hue Twilight har lysscener som “‘Arise” og “Sleepy”. Sidstnævnte starter et godnatprogram, der simulerer en solnedgang med en rig blanding af røde toner. Opvågningsprogrammet lader brugeren vågne til morgensolens farver.

Lightguide er pærer i mundblæst glas. (Foto: Signify / Philips Hue)

De nye Philips Hue Lightguide-pærer fortsætter det naturlige præg. Pærerne er mundblæste i forskellige former og størrelser: Small Globe, Large Globe, Triangle, Edison og Ellipse. Pærerne kan lyse i millioner af nuancer af hvidt og farvet lys, og de styres selvfølgelig med Philips Hue-app’en.

Lightguide-pærerne kan forvandles til bordlamper ved hjælp af 3D-printede baser. (Foto: Signify / Philips Hue)

Lightguide-pærerne kan kombineres med de nye Philips Hue 3D-printede baser, så pærerne bliver til bordlamper. Baserne er 3D-printet i bæredygtige biologiske materialer.

Til det indirekte stemninglys er der Philips Hue Solo-lightstrip, der fås i varianter på 3m, 5m og 10m. Lysbåndene kan afkortes efter behov. Lysstyrken er hele 1.700 lumen, og lysbåndet klarer både farver og hvidt lys.

Philips Hue Solo. (Foto: Signify / Philips Hue)

Andre nyheder i progranmmet er loftslamperne Philips Hue Datura og Philips Hue Tento. Begge leverer både hvidt og farvet lys. Lamperne er runde og fås i forskellige diametre. Phlips Hue Slim er en indbygsningsspot med op til 1.150 lumen. Desuden er der kommet nye GU10-pærer med højere energieffektivitet og en levetid på 25.000 timer. Den tidligere udgave klarede blot 15.000 timer.

929003823201-8720169330740​-Philips-Hue-Tento-Slim-Ceiling-​ Philips Hue Datura round - lifestyle Philips Hue Gu10 - lifestyle Philips Hue Slim Recessed light in white - lifestyle
<
>
Philips Hue Datura. (Foto: Signify / Philips Hue)

Tilgængelighed og pris

Philips Hue Twilight koster 2.099 kr.
Philips Hue Lightguide koster fra 599 kr til 749 kr. 3D-printede baser koster 449 kr.
Philips Hue Solo lightstrip koster 529 kr for 3 meter.
Philips Hue GU10 White and Color Ambiance koster fra 489 kr til 829 kr pr. pakke.
De ovennævnte kan købes nu. Philips Hue Tento kan købes senere på sommeren og koster fra 529 kr til 1.499 kr., afhængigt af størrelse.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Scroll to Top