Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Tiësto hovedtelefoner fra AKG

AKG teamer op med DJ-legenden Tiësto for at lave hovedtelefoner til hårdhændet brug.

Skrevet af / 26/09/2012 - 11:55
Tiësto hovedtelefoner fra AKG

Hollandske Tijs Verwest, bedre kendt som DJ Tiësto, er en levende legende for de fleste trance-interesserede derude. Han blev verdenskendt, også udenfor trance-miljøet, da han i 2004 komponerede og spillede musikken til åbningsceremonien ved Sommer-OL 2004 i Athen. Tiësto er i dag en af verdens bedst betalte DJ´s og tilbringer store dele af året på turné i USA, Asien og Europa.For en dreven discjockey er gode og solide hovedtelefoner selvfølgelig et must, og nu har Tiësto slået sig sammen med den østrigske producent AKG for at markere deres seneste kollektion.

Tiesto-serien består af tre hovedtelefoner, som alle er af lukket design for at slippe mindst mulig støj ind – uundværlig i situationer, hvor du har titusindvis af ellevilde tilskuere, som hylder dig oppe på scenen, mens du mixer overgangen til næste nummer…

Den billigste model hedder K67 Tiesto og er en kompakt hovedtelefon beregnet til at være ovenpå øret. Ørekopperne er lukkede og bruger 40 mm drivere. De kan nemt foldes sammen, så de optager mindst mulig plads.K167 Tiesto er en større model, som også bruger 40 mm elementer, men med ørekopper, som går helt uden på ørerne.Topmodellen K267 er sandsynligvis Tiestos egen favorit. Den har en kraftigere udførelse i anodiseret aluminium og bruger større 50 mm elementer for ekstra lydtryk. Hovedtelefonerne har også en handy Dual-plug løsning, som lader dig tilslutte ledningen på begge sider. K267 har også justerbar bas boost, således at du selv kan tilpasse basniveauet fra nummer til nummer.

Priser:

  • K67 Tiesto: ca 1.000 kr
  • K167 Tiesto; ca 2.000 kr
  • K267 Tiesto: ca 3.000 kr

www.akg.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Scroll to Top