TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tiësto hovedtelefoner fra AKG

AKG teamer op med DJ-legenden Tiësto for at lave hovedtelefoner til hårdhændet brug.

forfatter
Publiceret 26/09/2012 - 11:55

Hollandske Tijs Verwest, bedre kendt som DJ Tiësto, er en levende legende for de fleste trance-interesserede derude. Han blev verdenskendt, også udenfor trance-miljøet, da han i 2004 komponerede og spillede musikken til åbningsceremonien ved Sommer-OL 2004 i Athen. Tiësto er i dag en af verdens bedst betalte DJ´s og tilbringer store dele af året på turné i USA, Asien og Europa.For en dreven discjockey er gode og solide hovedtelefoner selvfølgelig et must, og nu har Tiësto slået sig sammen med den østrigske producent AKG for at markere deres seneste kollektion.

Tiesto-serien består af tre hovedtelefoner, som alle er af lukket design for at slippe mindst mulig støj ind – uundværlig i situationer, hvor du har titusindvis af ellevilde tilskuere, som hylder dig oppe på scenen, mens du mixer overgangen til næste nummer…

Den billigste model hedder K67 Tiesto og er en kompakt hovedtelefon beregnet til at være ovenpå øret. Ørekopperne er lukkede og bruger 40 mm drivere. De kan nemt foldes sammen, så de optager mindst mulig plads.K167 Tiesto er en større model, som også bruger 40 mm elementer, men med ørekopper, som går helt uden på ørerne.Topmodellen K267 er sandsynligvis Tiestos egen favorit. Den har en kraftigere udførelse i anodiseret aluminium og bruger større 50 mm elementer for ekstra lydtryk. Hovedtelefonerne har også en handy Dual-plug løsning, som lader dig tilslutte ledningen på begge sider. K267 har også justerbar bas boost, således at du selv kan tilpasse basniveauet fra nummer til nummer.

Priser:

  • K67 Tiesto: ca 1.000 kr
  • K167 Tiesto; ca 2.000 kr
  • K267 Tiesto: ca 3.000 kr

www.akg.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend