Sony WH-1000XM4 lækket på YouTube

En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
forfatter

Sonys støjdæmpende WH-1000XM3 har vundet test efter test og er i øjeblikket blandt de mest populære støjreducerende hovedtelefoner på markedet. Derfor er der selvfølgelig store forventninger til den kommende efterfølger, Sony WH-1000XM4!

Præcis hvornår den nye version kommer på markedet, er foreløbig ukendt, men ud fra de rygter, der cirkulerer, kan vi nok regne med, at ingeniørerne hos Sony har formået at forbedre både lydkvaliteten og støjreduktionen endnu en tand. Det nytter som bekendt ikke at hvile på laurbærrene, da det vrimler med konkurrenter, der gerne vil vippe Sony-modellerne af tronen!

Læs også
WH-1000XM4 – Har Sony lavet en bommert? Sonys kommende støjreducerende hovedtelefoner skal have endnu længere batterilevetid. Men til hvilken pris?

Sony WH-1000XM4: Lækket reklamevideo på YouTube

Sony har foreløbig holdt tæt om nye funktioner og en eventuel lanceringsdato, men nu er der dukket en interessant video op på YouTube! Efter alt at dømme drejer det sig om en reklamevideo, der sluppet fri tidligere end planlagt. Den giver et vist indblik i, hvilke nyheder vi angiveligt kan forvente.

Ifølge den lækkede video vil hovedtelefonerne have 40 mm drivere (“højttaler-enheder”) og en Sony DSEE Extreme lydprocessor, der opskalerer og forbedrer forskellige typer lydsignaler. Der henvises også til “Wearing Detection”, som automatisk sætter musikafspilning på pause, når man tager dem af, og stemmegenkendelse, som sætter musikken på pause, når man begynder at tale.

 

Ellers er der selvfølgelig understøttelse af stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa. Derudover er der mange funktioner, vi allerede kender fra XM3.

Annonce

Rent udseendemæssigt er der dog få forskelle at spore: XM4 ligner til forveksling XM3 – hvis denne uofficielle video altså er ægte, vel at mærke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også