Search
Generic filters

Sony WH-1000XM4 lækket på YouTube

En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

Sonys støjdæmpende WH-1000XM3 har vundet test efter test og er i øjeblikket blandt de mest populære støjreducerende hovedtelefoner på markedet. Derfor er der selvfølgelig store forventninger til den kommende efterfølger, Sony WH-1000XM4!

Præcis hvornår den nye version kommer på markedet, er foreløbig ukendt, men ud fra de rygter, der cirkulerer, kan vi nok regne med, at ingeniørerne hos Sony har formået at forbedre både lydkvaliteten og støjreduktionen endnu en tand. Det nytter som bekendt ikke at hvile på laurbærrene, da det vrimler med konkurrenter, der gerne vil vippe Sony-modellerne af tronen!

Læs også WH-1000XM4 – Har Sony lavet en bommert? Sonys kommende støjreducerende hovedtelefoner skal have endnu længere batterilevetid. Men til hvilken pris?

Sony WH-1000XM4: Lækket reklamevideo på YouTube

Sony har foreløbig holdt tæt om nye funktioner og en eventuel lanceringsdato, men nu er der dukket en interessant video op på YouTube! Efter alt at dømme drejer det sig om en reklamevideo, der sluppet fri tidligere end planlagt. Den giver et vist indblik i, hvilke nyheder vi angiveligt kan forvente.

Ifølge den lækkede video vil hovedtelefonerne have 40 mm drivere (“højttaler-enheder”) og en Sony DSEE Extreme lydprocessor, der opskalerer og forbedrer forskellige typer lydsignaler. Der henvises også til “Wearing Detection”, som automatisk sætter musikafspilning på pause, når man tager dem af, og stemmegenkendelse, som sætter musikken på pause, når man begynder at tale.

 

Ellers er der selvfølgelig understøttelse af stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa. Derudover er der mange funktioner, vi allerede kender fra XM3.

Rent udseendemæssigt er der dog få forskelle at spore: XM4 ligner til forveksling XM3 – hvis denne uofficielle video altså er ægte, vel at mærke!

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.