Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Skræddersyede B&O-propper i gult

Bang & Olufsen har lavet en ny specialudgave af deres EX-hørepropper. Denne gang i ananas-gul.

Skrevet af / 21/03/2023 - 09:50
Skræddersyede B&O-propper i gult

Selv om martsvejret endnu er langt fra at være mildt, har designerne hos Bang & Olufsen tydeligvis været i forårshumør. Det kan ses på den nye specialudgave af Beoplay EX-hørepropperne, som er skrigende gul.

Det har ikke været påskekyllinger, men derimod ananas, der har inspireret til farvevalget, som B&O kalder Pineapple Yellow.

Læs også Endnu mere eksklusiv Beoplay EX Hvis du vil have Bang & Olufsen-hovedtelefoner, der ikke ligner alle andres, kan du nu købe (næsten) unikke specialudgaver.

Det er den anden udgave i Bang & Olufsens såkaldte Atelier Edition-serie af EX-propperne. Som før er ideen at skabe en eksklusiv version i stærkt begrænset antal. Første udgave var limegrøn, og kom i februar.

Ligesom sidst er prisen for specialudgaven 5.199 kroner. Det er 2.200 kroner mere end standardudgaven, der er fuldkommen identisk, bortset fra farven.

Beoplay EX Pineapple Yellow. (Foto: Bang & Olufsen)
Læs også Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Scroll to Top