Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Beoplay EX Atelier Edition er skræddersyet B&O

Hvis du vil have Bang & Olufsen-hovedtelefoner, der ikke ligner alle andres, kan du nu købe (næsten) unikke specialudgaver.

Skrevet af / 11/02/2023 - 15:00
Beoplay EX Atelier Edition er skræddersyet B&O

Bang & Olufsen er kendt for sine eksklusive produkter i udsøgt finish og byggekvalitet. Og selv om det koster lidt ekstra, har især Beoplay-serien været en stor salgssucces.

Nu giver Bang & Olufsens designstudie Struer en hjælpende hånd til de, der synes, at det er lidt for prollet at have præcis den samme unikke stil som alle andre: Beoplay EX Atelier Edition er “skræddersyede” udgaver af den populære trådløse høreprop Beoplay EX.

Kollektionen laves på bestilling i et begrænset antal. Og farven Lime Green bliver den første lancering i Atelier Editions.

Læs også Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?

Flere og flere kunder ønsker verdensklasse håndværk og skræddersyede produkter. De vil ikke have masseproduktion, men i stedet noget unikt og meget personligt. De her produkter bliver kun lavet på bestilling i et ekstremt begrænset antal og vil derfor være limited editions,” siger administrerende direktør Kristian Teär fra Bang & Olfusen.

Præcis hvor få eksemplarer, der laves af den limegrønne variant, melder historien intet om, men den kan lige nu reserveres på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 5.199 kroner. Altså 2.200 kroner dyrere end “folkeudgaven,” der fås i rød, sort guld og antracit.

Beoplay EX 0087 Limited Edition February 2023 Beoplay EX 0088 Limited Edition February 2023
<
>
Beoplay EX Atelier Edition er identisk med normaludgaven, men i en udsøgt limegrøn farve. (Foto: Bang & Olufsen)

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Scroll to Top