TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Beoplay EX Atelier Edition er skræddersyet B&O

Hvis du vil have Bang & Olufsen-hovedtelefoner, der ikke ligner alle andres, kan du nu købe (næsten) unikke specialudgaver.

forfatter
Publiceret 11/02/2023 - 15:00

Bang & Olufsen er kendt for sine eksklusive produkter i udsøgt finish og byggekvalitet. Og selv om det koster lidt ekstra, har især Beoplay-serien været en stor salgssucces.

Nu giver Bang & Olufsens designstudie Struer en hjælpende hånd til de, der synes, at det er lidt for prollet at have præcis den samme unikke stil som alle andre: Beoplay EX Atelier Edition er “skræddersyede” udgaver af den populære trådløse høreprop Beoplay EX.

Kollektionen laves på bestilling i et begrænset antal. Og farven Lime Green bliver den første lancering i Atelier Editions.

Læs også Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?
Beoplay EX Grabein

Flere og flere kunder ønsker verdensklasse håndværk og skræddersyede produkter. De vil ikke have masseproduktion, men i stedet noget unikt og meget personligt. De her produkter bliver kun lavet på bestilling i et ekstremt begrænset antal og vil derfor være limited editions,” siger administrerende direktør Kristian Teär fra Bang & Olfusen.

Præcis hvor få eksemplarer, der laves af den limegrønne variant, melder historien intet om, men den kan lige nu reserveres på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 5.199 kroner. Altså 2.200 kroner dyrere end “folkeudgaven,” der fås i rød, sort guld og antracit.

Beoplay EX 0087 Limited Edition February 2023 Beoplay EX 0088 Limited Edition February 2023
<
>
Beoplay EX Atelier Edition er identisk med normaludgaven, men i en udsøgt limegrøn farve. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Ananas i øregangene Bang & Olufsen har lavet en ny specialudgave af deres EX-hørepropper. Denne gang i ananas-gul.
De fedeste hovedtelefoner til under 3000 kr.? De kinesiske hovedtelefoner FiiO FT3 kan være de heftigste, der er lavet i denne prisklasse.
lbpluss
En storm i et glas vand Argon Audio Quiet Storm ligner et sæt dyrere hovedtelefoner. Lyden står dog ikke mål med designet.
lbpluss
Proffer behøver ikke at betale mere Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, de er letdrevne med billigt udstyr, og de lyder meget dyrere, end prislappen giver indtryk af.
Hovedtelefoner for musikelskere De ser ud som før, men lyden er bedre end nogensinde i Sennheisers nyeste hovedtelefoner.
Følg Lyd & Billede