Search
Generic filters

Sennheiser-favoritterne True Wireless bliver støjdæmpende

Sennheiser Momentum True Wireless 2 får endelig aktiv støjreduktion.

Sennheiser har valgt at forny deres True Wireless-hørepropper, som vi i forvejen synes er noget af det bedste, der findes på markedet i dag. Men uanset hvor godt noget er, kan det altid gøres endnu bedre, og i dette tilfælde taler vi først og fremmest om aktiv støjreduktion.

Læs også Sennheiser Momentum True Wireless Sennheiser spiller fuldstændig konkurrenterne af banen.

Hørepropper dæmper i sig selv støj mere effektivt end et par hovedtelefoner, simpelthen fordi de er propper i ørerne. Men de dæmper ikke alle frekvenser lige meget; specifikt er det de lyse frekvenser (diskanten), der dæmpes mest, mens basfrekvenserne stort set slipper igennem. Hvis du sidder i et fly, vil du hurtigt blive irriteret over støj fra kabinen og flymotorerne, da det mest er lavfrekvent.

Det vil Sennheiser nu gøre noget ved. De er sandsynligvis trætte af at miste kunder til Sony WF-1000XM3 og Apple AirPods Pro, som begge har aktiv støjreduktion. Så hjælper det ikke meget, at Sennheiser Momentum True Wireless i vores ører lyder bedre end begge disse.

Med True Wireless 2 mener Sennheiser, at vi ikke længere behøver at vælge imellem god lyd og støjreduktion. Og i situationer, hvor man har brug for at høre omgivelserne, aktiverer man bare Transparent Hearing med en finger på den ene høreprop. Det gør det også muligt at have samtaler uden at skulle tage propperne ud.

Du får syv timer fra hørepropperne, mens lade-etuiet giver yderligere 21 timer. (Foto: Sennheiser)

True Wireless 2 har bedre batterilevetid

Men det er ikke nødvendigvis støjreduktion eller ej, der afgør valget, når man skal købe et par hørepropper. Det er i høj grad også batterilevetiden. Og mens den første udgave af Momentum True Wireless var helt okay her, idet de havde fire timer, er der sket ting og sager på området på det seneste. Derfor har de nu formået næsten at fordoble spilletiden: Du får syv timer fra propperne med Momentum True Wireless 2, mens lade-etuiet giver yderligere 21 timer. Så begynder det at ligne noget!

Den trådløse tilslutning er opgraderet til Bluetooth 5.1 for mere stabil forbindelse. De nye hørepropper understøtter både AAC- og aptX-codec’en for bedre lyd, men ikke et ord om aptX HD eller aptX Low Latency for spil-entusiasterne derude.

Den nye version kommer også i hvid. (Foto: Sennheiser)

Pris og tilgængelighed

Hvor den første generation kun kom i en sort version med neutrale aluminiumdetaljer, kommer True Wireless 2 i både sort og hvid. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kan fås i sort fra april, mens den hvide version kommer senere. Prisen bliver 2.390 kroner.

sennheiser.com

(Foto: Sennheiser)
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion

  Timekettle M2

  Vejl.pris 800 kr Din egen tolk direkte i øret

  HiFiMAN HE-1000se

  Vejl.pris 27650 kr Det rene vanvid – men åh, så dejligt!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.