TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sennheiser-favoritterne True Wireless bliver støjdæmpende

Sennheiser Momentum True Wireless 2 får endelig aktiv støjreduktion.

forfatter
Publiceret 15/03/2020 - 14:49

Sennheiser har valgt at forny deres True Wireless-hørepropper, som vi i forvejen synes er noget af det bedste, der findes på markedet i dag. Men uanset hvor godt noget er, kan det altid gøres endnu bedre, og i dette tilfælde taler vi først og fremmest om aktiv støjreduktion.

Læs også Sennheiser Momentum True Wireless Sennheiser spiller fuldstændig konkurrenterne af banen.

Hørepropper dæmper i sig selv støj mere effektivt end et par hovedtelefoner, simpelthen fordi de er propper i ørerne. Men de dæmper ikke alle frekvenser lige meget; specifikt er det de lyse frekvenser (diskanten), der dæmpes mest, mens basfrekvenserne stort set slipper igennem. Hvis du sidder i et fly, vil du hurtigt blive irriteret over støj fra kabinen og flymotorerne, da det mest er lavfrekvent.

Det vil Sennheiser nu gøre noget ved. De er sandsynligvis trætte af at miste kunder til Sony WF-1000XM3 og Apple AirPods Pro, som begge har aktiv støjreduktion. Så hjælper det ikke meget, at Sennheiser Momentum True Wireless i vores ører lyder bedre end begge disse.

Med True Wireless 2 mener Sennheiser, at vi ikke længere behøver at vælge imellem god lyd og støjreduktion. Og i situationer, hvor man har brug for at høre omgivelserne, aktiverer man bare Transparent Hearing med en finger på den ene høreprop. Det gør det også muligt at have samtaler uden at skulle tage propperne ud.

Du får syv timer fra hørepropperne, mens lade-etuiet giver yderligere 21 timer. (Foto: Sennheiser)

True Wireless 2 har bedre batterilevetid

Men det er ikke nødvendigvis støjreduktion eller ej, der afgør valget, når man skal købe et par hørepropper. Det er i høj grad også batterilevetiden. Og mens den første udgave af Momentum True Wireless var helt okay her, idet de havde fire timer, er der sket ting og sager på området på det seneste. Derfor har de nu formået næsten at fordoble spilletiden: Du får syv timer fra propperne med Momentum True Wireless 2, mens lade-etuiet giver yderligere 21 timer. Så begynder det at ligne noget!

Den trådløse tilslutning er opgraderet til Bluetooth 5.1 for mere stabil forbindelse. De nye hørepropper understøtter både AAC- og aptX-codec’en for bedre lyd, men ikke et ord om aptX HD eller aptX Low Latency for spil-entusiasterne derude.

Den nye version kommer også i hvid. (Foto: Sennheiser)

Pris og tilgængelighed

Hvor den første generation kun kom i en sort version med neutrale aluminiumdetaljer, kommer True Wireless 2 i både sort og hvid. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kan fås i sort fra april, mens den hvide version kommer senere. Prisen bliver 2.390 kroner.

sennheiser.com

(Foto: Sennheiser)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend