BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

Sennheiser CX 400BT True Wireless – til dig der synes Momentum er for dyre

De helt trådløse hørepropper CX 400BT True Wireless skal give meget af den samme kvalitet som deres Momentum-søskende, men til en lavere pris.

De allerbedste trådløse hørepropper på markedet – efter undertegnedes mening – er Sennheiser Momentum True Wireless 2. Glimrende lydkvalitet, skræddersyet betjening og EQ-funktion til at justere lyden. Plus lang spilletid på syv timer i selve hørepropperne og 20 timers ekstra med lade-etuiet. Og desuden aktiv støjreduktion, som er vældig praktisk.

Men prisen på 2.400 kroner er afskrækkende for mange. Hvilket er grunden til, at Sennheiser nu lancerer de billigere – men ifølge producenten næsten lige så gode – CX 400BT True Wireless.

Sennheiser CX 400BT True Wireless skal give næsten samme oplevelse til en lavere pris end Momentum Wireless 2. (Foto: Sennheiser)

CX 400BT True Wireless: Funktioner

Sennheiser lader næsten al teknologien fra de dyrere Momentum-søskende dryppe ned på den billigere model. Betjeningsknapper, der kan tilpasses af brugeren, aktiv støjreduktion, stemmestyring til dem, der kan lide den slags, og understøttelse af bedre lyd via Bluetooth med aptX og AAC lyd-codecs.

Læs også Hvilke helt trådløse hørepropper er de bedste? Er du på udkig efter nye hørepropper? Så er det på tide at klippe kablet! Vi har testet 11 par.

Også de 7 mm store drivere (“højttaler-enheder”) er de samme som i den dyrere Momentum-model. Bluetooth 5.1 sikrer bedst mulig rækkevidde og tilslutning til to enheder samtidig.

Sennheiser CX 400BT True Wireless har syv timer i propperne og 20 timer ekstra i lade-etuiet. (Foto: Sennheiser)

Pris og tilgængelighed

CX 400BT True Wireless kommer i farverne sort eller hvid og er i butikkerne den 15. september. Prisen på 1.590 kroner er 800 kroner mindre end Momentum.

Vi har allerede et par på vej til test.

sennheiser.com

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nu kan du spare mange penge på et nyt kamera.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!
  Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Philips Fidelio X3

  Vejl.pris 2790 kr Til dem der elsker musik

  De 10 bedste støjreducerende hovedtelefoner

  Vejl.pris kr De bedste støjdræbere

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.