Sennheiser CX 400BT True Wireless – til dig der synes Momentum er for dyre

De helt trådløse hørepropper CX 400BT True Wireless skal give meget af den samme kvalitet som deres Momentum-søskende, men til en lavere pris.
forfatter

De allerbedste trådløse hørepropper på markedet – efter undertegnedes mening – er Sennheiser Momentum True Wireless 2. Glimrende lydkvalitet, skræddersyet betjening og EQ-funktion til at justere lyden. Plus lang spilletid på syv timer i selve hørepropperne og 20 timers ekstra med lade-etuiet. Og desuden aktiv støjreduktion, som er vældig praktisk.

Men prisen på 2.400 kroner er afskrækkende for mange. Hvilket er grunden til, at Sennheiser nu lancerer de billigere – men ifølge producenten næsten lige så gode – CX 400BT True Wireless.

Sennheiser CX 400BT True Wireless skal give næsten samme oplevelse til en lavere pris end Momentum Wireless 2. (Foto: Sennheiser)

CX 400BT True Wireless: Funktioner

Sennheiser lader næsten al teknologien fra de dyrere Momentum-søskende dryppe ned på den billigere model. Betjeningsknapper, der kan tilpasses af brugeren, aktiv støjreduktion, stemmestyring til dem, der kan lide den slags, og understøttelse af bedre lyd via Bluetooth med aptX og AAC lyd-codecs.

Læs også
Hvilke helt trådløse hørepropper er de bedste? Er du på udkig efter nye hørepropper? Så er det på tide at klippe kablet! Vi har testet 11 par.

Også de 7 mm store drivere (“højttaler-enheder”) er de samme som i den dyrere Momentum-model. Bluetooth 5.1 sikrer bedst mulig rækkevidde og tilslutning til to enheder samtidig.

Sennheiser CX 400BT True Wireless har syv timer i propperne og 20 timer ekstra i lade-etuiet. (Foto: Sennheiser)

Pris og tilgængelighed

CX 400BT True Wireless kommer i farverne sort eller hvid og er i butikkerne den 15. september. Prisen på 1.590 kroner er 800 kroner mindre end Momentum.

Vi har allerede et par på vej til test.

sennheiser.com

Annonce

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også