Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sennheiser Accentum er ANC til lavpris

Kan man få det hele for det halve? Sennheiser Accentum lover at have kvaliteterne fra luksusmodellem Momemtum - men billigere.

Skrevet af / 26/09/2023 - 11:50
Sennheiser Accentum er ANC til lavpris

Sennheiser Momentum 4 er blandt de bedste trådløse hovedtelefoner med elektronisk støjreduktion (ANC). Men de koster. Nu erklærer Sennheiser priskrig på støjfri trådløs musik med en helt ny model, Sennheiser Accentum Wireless.

“Accentum Wireless er udviklet til at være bedre end prisen, og den har meget af det mest eftertragtede DNA fra vores prisvindende Momentum 4,” siger ledende produktchef Christian Ern, Sennheiser, og fortsætter. “Forbrugerne får imponerende Sennheiser-lyd uden at ofre batterilevetiden eller den trådløse frihed, der gør dem så behagelige at bruge hele dagen lang.”

Sennheiser Accentum fås i sort og hvid. (Foto: Sennheiser)

Blandt de mange superlativer i pressemeddelsen kan vi udlede, at Accentum har 37 mm dynamiske drivere og reduktion af støj fra omgivelserne gennem både ANC og passiv isolation. Det fremgår dog ikke, hvorvidt støjreduktionen er variabel, og om hovedtelefonerne har en ambient mode. Så vi må antage, at det er funktioner, man er nødt til at købe den dyrere Momentum for at få…

Læs også Stjernestøv fra Sennheiser Efter tre år har Sennheiser endelig opdateret sine trådløse Momentum-hovedtelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.

Hvad der til gengæld er sikkert er, at Sennheiser Accentum har Bluetooth 5.2 med multipoint, og at de undserstøtter aptX HD, samt AAC og SBC. Der loves en brugstid på op til 50 timer på en opladning. I en snæver vending kan man på 10 minutter oplade nok til fem timers lytning.

Pris og tilgængelighed

Accentum Wireless vil være tilgængelig i sort og hvid. Den sorte model kan bestilles fra i dag og leveres fra 4. oktober. Den hvide version kan leveres fra slutningen af november. Vi har ikke fået oplyst nogen dansk pris endnu, men med en vejledende europæisk pris €180 burde de koste ca. 1.350 kroner. Altså omkring det halve af Momentum 4 Wireless.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top