Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Px7 S2e: Bowers & Wilkins fornyr favorit

Ny DSP, bedre musikstreaming og justerbar lydsignatur er blandt nyhederne.

Skrevet af / 22/09/2023 - 09:00
Px7 S2e: Bowers & Wilkins fornyr favorit

Vi uddelte seks stjerner til Bowers & Wilkins Px7 S2-hovedtelefonerne. Så godt syntes vi om lyden og komforten, og selv om støjdæmpningen på ingen måde var klassens bedste, så klarede den opgaven og lidt til. Så hvorfor en ny Px7 S2e?

Vi savnede ikke meget, ud over måske en lidt højere samtalelyd og endnu bedre støjreduktion. Men selvfølgelig er der altid plads til forbedringer over hele linjen, uanset hvor godt noget opleves at være.

Foto: Bowers & Wilkins

Bedre lyd

B&W mener, at de har forbedret lydkvaliteten så meget, at det fortjener at blive hørt gennem en forbedret model. Ikke mindst takket være en kraftigere digital processor (DSP) og understøttelse af højopløst 24-bit musik. Og desuden flere muligheder med nye lydindstillinger. Vi går ud fra, at det er forudindstillinger, man kan vælge imellem, og ikke en separat EQ, man selv kan justere, det har vi i hvert fald ikke fundet noget om i brugervejledningen (pdf). Som før er der kun bas- og diskantjustering at se.

Læs også Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er slet og ret et sæt hovedtelefoner med fantastisk vellyd, som endda har støjreduktion.

Bowers & Wilkins Music-app’en er også blevet videreudviklet siden sidst, både med hensyn til opsætning, finjustering og direkte musikstreaming.

App’en har indbyggede musiktjenester som Tidal, Qobuz, Deezer og TuneIn, og musikken kan sendes til andre Bowers & Wilkins-produkter via app’en. For eksempel Zeppelin-højttaleren.

Foto: Bowers & Wilkins

Har beholdt det der fungerer

Ellers er det stadig de samme 40 mm-drivere, som vi har gode erfaringer med. Og som tidligere er de vinklet skråt ind mod ørerne, hvilket skal give et mere præcist lydbillede.

Ligesom forgængeren understøtter Px7 S2e aptX Adaptive-lydformatet, og batterilevetiden er uændret – op til 30 timer med mulighed for at få syv timers afspilning efter 10 minutters hurtigopladning.

Læs også Nu er McLaren-udgaven her Vi ved, at de er gode. Nu bliver de også rappe. Bowers & Wilkins Px8 lanceres i en særlig McLaren-version

Android-brugere får også Google Fast Pair med automatisk understøttelse af Googles Find My Device-tjeneste, hvis du skulle have glemt, hvor du lagde dine hovedtelefoner.

B&W - Px7 S2e lifestyle
Foto: Bowers & Wilkins

Px7 S2e: Tilgængelighed og pris

Px7 S2e er i handelen nu i sort, blå, grå og – hvis du spørger os – en meget cool grøn farve. Prisen er 3.199 kr. hos HiFi Klubben.

Mere info: bowerswilkins.com

B&W - Px7 S2e Ocean Blue Beauty B&W - Px7 S2e buttons B&W - Px7 S2e anthracite beauty B&W - Px7 S2e anthracite beauty 2
<
>
Foto: Bowers & Wilkins
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top