Nyhed

Ny butik for ørerne

Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
forfatter

HeadFreaks er navnet på en ny dansk webbutik med fokus på hovedtelefoner og hvad dertil hører – som hovedtelefonforstærkere. I første omgang har butikken overtaget distributionen af japanske Stax, men man lover, at der vil komme flere nye mærker senere.

Stax er kendt for sine elektrostatiske hovedtelefoner, som de har lavet siden 1960. Vi har gennem årene testet flere af slagsen – som den glimrende SR-L700.

Bag HeadFreaks står Daniel Nielsen fra det nu hedengangne HifiFreaks – der blandt andet også havde distributionen af Stax. Uanset navnesammenfaldet er der tale om et nyt firma, som alene vil operere på nettet. På dansk via siden headfreaks.dk og i resten af Skandinavien fra siden headfreaks.eu. Hvad der skal ske med distributionen af de andre mærker fra HifiFreaks sortiment, kan han ikke sige endnu – men der arbejdes på en løsning.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.