Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny butik for ørerne

Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.

Skrevet af / 24/02/2021 - 14:27
Ny butik for ørerne

HeadFreaks er navnet på en ny dansk webbutik med fokus på hovedtelefoner og hvad dertil hører – som hovedtelefonforstærkere. I første omgang har butikken overtaget distributionen af japanske Stax, men man lover, at der vil komme flere nye mærker senere.

Stax er kendt for sine elektrostatiske hovedtelefoner, som de har lavet siden 1960. Vi har gennem årene testet flere af slagsen – som den glimrende SR-L700.

Bag HeadFreaks står Daniel Nielsen fra det nu hedengangne HifiFreaks – der blandt andet også havde distributionen af Stax. Uanset navnesammenfaldet er der tale om et nyt firma, som alene vil operere på nettet. På dansk via siden headfreaks.dk og i resten af Skandinavien fra siden headfreaks.eu. Hvad der skal ske med distributionen af de andre mærker fra HifiFreaks sortiment, kan han ikke sige endnu – men der arbejdes på en løsning.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Scroll to Top