TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny ANC-hovedtelefon fra Bang & Olufsen

Beoplay HX skal tage kampen op i premiumklassen mod Sony, Bose og andre.

Beoplay HX er navnet på en splinterny premium-hovedtelefon med automatisk støjreduktion (ANC), som Bang & Olufsen har lanceret i dag. Hovedtelefonerne har adaptiv aktiv støjreduktion, en behagelig pasform og en batteritid på op til 35 timers spilletid med Bluetooth og støjreduktion. Eller op til 40 timer kun med Bluetooth.

Beoplay HX kommer til at tage kampen op imod Bose, Sony med flere i den attraktive luksus ANC-klasse. (Foto: B&O)

I pressemeddelelsen beskrives Beoplay HX som en forbedring i forhold til Beoplay H9. Det er egentlig en position, som vi troede, at den næsten dobbelt så kostbare H95 havde overtaget. Men det betyder givetvis, at HX skal have rollen som dog betalelig ANC-luksushovedtelefon. I direkte konkurrence med Sony, Bose og andre.

Det har været vigtigt for os at imødekomme vores kunders forskellige behov med Beoplay HX, uanset om du bruger hovedtelefonerne, når du arbejder hjemmefra, er på farten eller i din fritid. Og med Beoplay HX kan du flygte fra den travle hverdag og støj og i stedet fordybe dig fuldstændig i lydoplevelsen,” fortæller Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Produet Management hos Bang & Olufsen.

B&O’s bedste hovedtelefoner Vi har tit spekuleret på, hvornår de første støjreducerende hovedtelefoner i high-end-klassen ville komme. Selvfølgelig er det Bang & Olufsen, der er først ude, og Beoplay H95 giver appetit på mere!
Beoplay H95 spread

I forhold til den tidligere topmodel, H9, fremhæves features som forbedret lyd, lavere vægt (285 gram) og en ny generation af ANC, som er nedarvet fra H95.

Beoplay HX har et batteritid på 35 timer med ANC og Bluetooth. (Foto: B&O)

Som vanligt hos B&O kan man ændre lydprofiler og ANC-indstillinger i app’en. Der slås desuden på komfort, hvor Beoplay HX har en hovedbøjle og ørepuder, betrukket med lammeskind

Pris og tilgængelighed
Beoplay HX koster 3.749 kroner, og er tilgængelig fra i dag i farven Black Anthracite. Farverne Sand og Timber er tilgængelige fra henholdsvis april og juni 2021.

Vi vender tilbage med en test, så snart vi kan lægge hånd på et testeksemplar.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.