TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

LG klar med nye hørepropper med 3D-lyd

LG’s nye TONE Free hørepropper sidder som støbt, og de lover store lydoplevelser med bl.a. Dolby Atmos og støjreduktion

forfatter
Publiceret 08/08/2022 - 22:38

LG har netop løftet sløret for sine nye hørepropper for i år: Den nye TONE Free-serie lover både store lydoplevelser og ekstra god pasform. En række nye funktioner skulle gøre dem velegnede til både aktiv lytning, rejser og træning. Vi har tidligere været imponeret over LG’s hørepropper, så det her kan blive spændende!

Læs også LG overrasker positivt Med Tone Free FP8W beviser LG, at man skal tage dem seriøst, når det gælder lyd.
LG Tone Free FP8 lifestyle

blank
Høreprop-nyhederne fra LG består af topmodellen T90 (midten), den mere økonomiske T60 (venstre) og endelig TF7/TF8 til musikelskere med en aktiv livsstil. (Foto: LG)

 

LG Tone FREE T90: Støjreduktion og Dolby Atmos

Flagskibsmodellen T90, som henvender sig til de kræsne lyttere, har fået større højttalerenheder, som skal bidrage med en dybere bas. I T90 bruges blandt andet materialet grafén til at reducere vibrationer og sikre en sprød lyd. LG T90 understøtter 3D-lyd og vil også være den første model trådløse hørepropper med understøttelse af Dolby Head Tracking.

Den nye Dolby-teknik tilpasser lyden til, hvordan du drejer hovedet – en variant af Spatial Audio, som vi kender det fra blandt andet Apples Airpod-modeller. Teknikken fungerer i kombination med Dolby Atmos lydformatet, men skal også kunne bruges til at opskalere normale stereolydspor. LG har også i år arbejdet tæt sammen med Meridian, som bidrager med lydbehandlingen Meridian Headphone Spatial Processing (HSP), som giver et større og klarere lydbillede.

Derudover har LG T90 både aktiv støjreduktion (ANC) samt 24-bit/96 kHz opløsning. Hørepropperne er designet i samarbejde med firmaet POSTECH i Sydkorea, som har specialiseret sig i god ergonomi. 

T90 lover også god batterilevetid, med op til 9 timer på selve enhederne (uden ANC aktiveret), og op til 20 timer ekstra via den bærbare opladningsholder. Enhederne kan oplades helt inden for 1 time, og så rengøres de med UV-lys, mens de oplades. En anden smart feature er muligheden for at bruge opladeren som AUX-indgang og trådløs sender: På denne måde kan hørepropperne bruges sammen med ældre udstyr, der ikke understøtter Bluetooth.

TONE Free T90. Foto: LG
LG lancerer også en mere økonomisk model, T60, som har mange lighedstræk til fælles med T90, men er uden den såkaldte Head Tracking.

LG TF7 og TF8

Udover topmodellen T90 lærer vi også modellerne TF7 og TF8 at kende. De er specifikt designet til træning og en aktiv livsstil. Begge disse LG-modeller har en IP67-klassificering (modstandsdygtige over for regn, vandstænk, sved og støv). Ydermere er vægten lav, og der er brugt såkaldt SwivelGrip-teknologi til at holde hørepropperne sikkert på plads, selv under de hårdeste træningspas. Ydermere tilbyder de både aktiv støjreduktion og en batterilevetid på op til 10 timer (30 timer via lade-etuiet).

blank
LG TONE Free Fit TF8 (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG’s nye TONE Free trådløse ørepropper rulles ud globalt i slutningen af august. Vejl. priser er endnu ikke offentliggjort.

Kilde: LG Pressemeddelelse

Læs også om disse trådløse hørepropper

10 hørepropper på budget

10 helt trådløse hørepropper til under en tusse

Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hovedtelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mod Sony og Bose; her sigtes der nemlig højere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
I en larmende hverdag har du brug for disse! I hverdagens trafik og støj er det på tide at gøre din hørelse en tjeneste. Her er vores Top 10-liste over anbefalede hovedtelefoner og ørepropper med støjreduktion.
Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.
Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.
Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Billede