Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Koncertlyd uden støj

Den massive bas er bedre balanceret, og støjdæmpningen er blevet mere effektiv.

Skrevet af / 18/02/2020 - 21:36
Koncertlyd uden støj

Den opdaterede udgave af Monitor A.N.C. har stadig den fede klang, som Marshall er kendt for, men Monitor II A.N.C. skal lyde mere afbalanceret, og den aktive støjreduktion skal være forbedret.

Hovedtelefonerne er trådløse og understøtter stemmestyring med Google Assistant, og de har en knap til at slå støjreduktionen til og fra.

God batterilevetid

De skal kunne klare 30 timers afspilning på en opladning – eller 45 timer, hvis man ikke bruger den aktive støjreduktion. Det er også muligt at få fem timers spilletid med kun et kvarters opladning, hvilket burde være nok til de fleste flyrejser.

Bløde, omsluttende puder, lukkede ørekopper og en vægt på 320 gram skal efter sigende give behagelig bærekomfort, hvilket er vigtigt, når man skal have dem på i længere tid.

Læs også: Topopgør blandt støjdræbere

(Foto: Marshall)

Stemmestyring og EQ

En knap på det ene ørekop aktiverer stemmestyringen, og man kan starte og stoppe afspilningen og få oplæst tekstbeskeder på telefonen.

Det er også muligt at vælge imellem forskellige equalizer-indstillinger via Marshall-app’en på telefonen, så man selv kan bestemme, hvor meget bas man f.eks. vil have.

Pris og tilgængelighed

Marshall Monitor II A.N.C. leveres med en bæretaske, USB-ladekabel og en ledning til kablet afspilning. Hovedtelefonerne vil koste ca. 2.400 kroner og er i salg fra den 17. marts.

Test kommer.

(Foto: Marshall)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top