TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Juleferieudsalg på hovedtelefoner

Her er nogle gode tilbud på hovedtelefoner og hørepropper, vi har fundet.

forfatter
Publiceret 27/12/2021 - 14:09

For mange handler juleferien om to ting (ud over at fordøje den megen julemad og grue for den løbetur, man har lovet sig selv i det nye år), nemlig at bytte gaver og at købe nye ting, selvfølgelig på tilbud. Der er nemlig ved at være tradition for, at januarudsalget allerede starter lige efter jul.

Mange forhandlere har som regel “januarudsalg” (i mangel af bedre ord) for at rydde op på lageret – og få nogle flere sorte tal med, inden årsregnskabet afsluttes.

Vi har browset lidt, og selv om det meste derude ikke kvalificerer til meget mere end et skuldertræk, har vi også fundet nogle gode tilbud imellem.

Her er to trådløse hovedtelefoner og to par hørepropper, som vi kan anbefale i juleferien:

Jabra Active 75t er stadig blandt vores favoritter inden for trådløse hørepropper til træning. Siden vi testede dem, har de også fået aktiv støjreduktion! Læs testen her

Hvis du spørger os, hvilke helt trådløse hørepropper der lyder bedst, vil vi stadig svare Sennheiser Momentum True Wireless 2. Og de er billigere nu, end de var under Black Week. Læs testen her

Hvis du vil have et par rigtig gode trådløse hovedtelefoner til en behagelig pris, går du ikke galt med Sony WH-XB910N. Men du skal nok justere lidt på lyden i app’en. Læs testen her

Hvis du savler efter et par Bang & Olufsen Beoplay HX, men synes, de er for dyre, kan du nu igen få dem til samme pris som under Black Week. Læs testen her

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Heftigt gaming-headset fra SteelSeries Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend