Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

HiFiMAN Svanar Wireless LE: Raffineret lyd i et enklere format

HiFiMAN har taget de vigtigste kvaliteter fra topmodellen Svanar Wireless og puttet dem i en nedskaleret og mere prisvenlig model, Svanar Wireless LE.

Skrevet af / 07/11/2023 - 15:36
HiFiMAN Svanar Wireless LE: Raffineret lyd i et enklere format

HiFiMAN, som laver nogle af de bedste hovedtelefoner, vi kender til, klipper ikke bare kablerne for komfortens og velværets skyld. De vil have, at deres ørepropper skal kunne konkurrere med de mest raffinerede anlæg i ren lydkvalitet.

HifiMAN svanar wireless le lifestyle
Foto: HiFiMAN

Derfor er det måske ikke så overraskende, at deres trådløse topmodel, Svanar Wireless, koster hele 4.000 kroner! Med et helt unikt og luksuriøst udseende, hvor den del af huset, der hviler mod huden, er dækket af kulfiber, og med den fremragende LDAC Bluetooth-codec for bedst mulig lydoverførsel.

Nedskaleret topmodel

Nu ønsker den kinesiske producent at gøre Svanar Wireless’ kvaliteter tilgængelige for et større publikum med Svanar Wireless LE. Rigtig meget er sammenligneligt, men prisen er reduceret med hele 40 procent. En ting, man går glip af, er LDAC-codec’en, her står vi igen tilbage med AAC. Det er fint nok, men ikke helt high end-værdigt, hvis du spørger os. Kulfiberen er også fjernet på LE-versionen.

HifiMAN svanar wireless le
Foto: HiFiMAN

Topology Diaphragm

Driverne i Svanar Wireless LE bruger en såkaldt Topology Diaphragm. Påstanden er, at membraner belagt med nanopartikler vil give en højere detaljerigdom, end man normalt forbinder med trådløse hørepropper.

Overdådig DAC

En sofistikeret digital konverter, som HiFiMAN kalder Hymalaya, er hjertet i lydgengivelsen, og vi bliver lovet overlegen lydkvalitet sammenlignet med de standard-DAC’er, der sidder i andre trådløse modtagere. Sammen med et lige så gennemtænkt forstærkermodul loves vi, at Svanar Wireless LE har en mere naturlig lyd end konkurrenterne. Uanset om man streamer musik fra sin mobil, tablet eller en digital musikafspiller.

Læs også Devialet Gemini kan noget andre hørepropper ikke kan Devialet Geminis første hørepropper var en stor succes i vores ører. Nu kommer den forbedrede efterfølger.

Støjreduktion

Ligesom topmodellen har Svanar Wireless LE aktiv støjreduktion med såkaldt Deep Noise Cancellation, som præcist skal kunne identificere og eliminere støj op til -35 dB. Med en IPX5-klassificering er de også ret vandtætte og kan modstå både regn og sved gennem timevis af aktivitet.

Frekvensresponsen er angivet til 10Hz-35kHz, og forstærkereffekten er på hele 45 mW, hvilket er meget for et par hørepropper. Batterilevetiden opgives til 4-7 timer afhængigt af brug, og etuiet giver tre ekstra opladninger.

Der medfølger otte par ørepuder, så man kan få den bedst mulige pasform til sine ører.

HifiMAN svanar wireless le 3
Foto: HiFiMAN

HiFiMAN Svanar Wireless LE: Pris og tilgængelighed

HiFiMAN Svanar Wireless LE koster 299 dollar og kan købes nu via HiFiMAN’s egen hjemmeside. De forventes snart at komme på hylderne hos udvalgte forhandlere, herunder Amazon. Find danske forhandlerere her.

Mere info: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

1 kommentar til “HiFiMAN Svanar Wireless LE: Raffineret lyd i et enklere format”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top