Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Devialet Gemini II: Fornyet favorit

Devialet Geminis første hørepropper var en stor succes i vores ører. Nu kommer den forbedrede efterfølger.

Skrevet af / 14/09/2023 - 11:30
Devialet Gemini II: Fornyet favorit

Devialet lover bedre tilslutningsmuligheder og bedre lyd fra Gemini II, som har et mindre fodaftryk siden sidste gang. Især etuiet er blevet slankere.

Adaptiv støjreduktion betyder, at hørepropperne nu selv kan bestemme, hvor meget støj de skal dæmpe i en given situation. Devialet tager det et skridt videre ved også at tilpasse støjdæmpningen til brugerens unikke øreform.

Devialet Gemini II
(Foto: Devialet)

Vindreduktion

Gemini II har også bedre vindreduktion. De kalder denne teknologi AWR, eller Active Wind Reduction. Det er den sværeste del af støjdæmpningen, fordi vinden kan overbelaste mikrofonerne og dermed også driverne, som skal sende støjen i modfase ind i øret. Hvis man ikke rammer 100 procent, kan man ende med at øge vindstøjen i stedet for at reducere den. En reel hovedpine for producenterne, men Devialet hævder at have løst det svære kunststykke med Gemini II.

Læs også Dejlig trådløs premiumlyd fra Devialet Devialet Gemini er et par hørepropper, som kan stå op imod de allerbedste.

AWR har den ekstra bonus, at det giver en bedre og renere stemmegengivelse under telefonsamtaler. Det er takket være en ny sensor kombineret med stråledannende mikrofoner.

Devialet Gemini II (2)
(Foto: Devialet)

Titanium drivere

Driverne, eller højttalerelenhederne, er helt nye. Med en størrelse på 10 mm og en titaniumbelægning loves vi imponerende dynamik og renhed. Med aptX-lydcodec får du god Bluetooth-lyd, selvom vi gerne ville have set aptX Lossless til denne pris. Her kunne Devialet have skelet til Denon PerL Pro (tidligere Nura NuraTrue Pro).

Devialet Gemini II har Bluetooth 5.2 med multipoint-tilslutning, hvilket betyder, at stikkene kan tilsluttes to enheder på samme tid (f.eks. mobiltelefon og pc), så man kan skifte problemfrit mellem musiklytning og Teams-opkald. For eksempel.

Batterilevetiden er angivet til “op til 22 timer” kombineret fra propperne og etuiet, mens propperne alene holder til 5 timers kontinuerlig lyd.

Læs også Bedst til støjreduktion Sony WF-1000XM5 viderefører arven fra den populære M4-model og leverer endnu bedre støjreduktion og lydkvalitet.

Devialet Gemini II: Pris og tilgængelighed

Devialet Gemini II kan købes nu og koster 2.990 kroner. Farvemulighederne er hvid, sort og guld. På den sidste er der tale om ægte 24 karat guldbelægning, hvilket øger prisen til 4.990 kroner.

Mer info: devialet.com

Devialet Gemini II (4)-enhanced Devialet Gemini II-enhanced Devialet Gemini II (6)-enhanced
<
>
(Foto: Devialet)
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top