Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Beats Fit Pro holder støjen ude under træning

Beats Fit Pro har både aktiv støjreduktion og 3D-lyd, der flytter sig med hovedets bevægelser.

Skrevet af / 03/11/2021 - 10:20
Beats Fit Pro holder støjen ude under træning

Træningshørepropperne Beats Fit Pro ligner et par Studio Buds, men har fået et par “vingespidser” for at holde sig på plads i ørerne under træning. Lidt ligesom Powerbeats Pro, men i stedet for Powerbeats’ bøjler, der går rundt om ørerne, sidder vingespidserne på Fit Pro inde i det ydre øre. Vingespidserne er bøjelige og presser udad som en fjeder for at holde hørepropperne ordentligt på plads.

Apple-ejede Beats hævder, at Fit Pro, der er henvendt til aktive brugere, er deres mest avancerede hørepropper til dato.

bf2b bf2a
<
>
Beats Fit Pro har fjedrende “vingespidser”. Foto: Beats)

Apple H1-processor

Beats Fit Pro har Apples H1-chip om bord – den samme, som sidder i Powerbeats Pro og de nyeste AirPods 3. Dermed kan hørepropperne nemt parres med en iPhone bare ved at holde dem hen til telefonen. Man vil også kunne tjekke, om øredutterne sidder rigtigt, eller om de bør skiftes ud med nogle mindre eller større.

Læs også Stadig blandt vores favoritter Trådløs rækkevidde i top, helstøbt pasform – og meget fængende lyd.

Man får automatisk skift mellem iCloud-enheder og kan dele musik med andre Apple-brugere i nærheden. Sig “Hej Siri” for at aktivere stemmestyringen, og man kan selvfølgelig finde hørepropperne med Find-app’en, hvis de er blevet væk.

Fit Pro har en nyudviklet driver, der skal levere kraftig lyd fra det lille format, og husene er ventileret for at reducere forvrængning i diskanten og for bedre at bevare dynamikken i musikken.

(Foto: Beats)

Aktiv støjreduktion og lydgennemslip

Det er blevet meget almindeligt med aktiv støjreduktion i hørepropper, og de nye Beats er ingen undtagelse. Ligesom på AirPods justeres støjdæmpningen op til 200 gange i sekundet for at beskytte brugeren mod pludselig larm udefra.

Omvendt kan man i stedet vælge at lukke omgivelserne ind med det, Apple kalder Sound Enhancement.

Omringende lyd

Apples egen Spatial Audio, der giver omringende 3D-lyd, understøttes, og hørepropperne vil så også overvåge hovedets bevægelser dynamisk. Så når man drejer hovedet, vil lydbilledet opleves at forblive på samme sted – i stedet for at følge hovedet som med almindelige hørepropper og hovedtelefoner.

(Foto: Beats)

Batteritid

Batterilevetiden på Beats Fit Pro er opgivet til seks timer i hørepropperne med støjreduktionen aktiveret eller syv timer uden. Transportetuiet giver desuden 2,5 opladninger, så man får i alt 27-30 timers spilletid, før man skal finde en stikkontakt.

Hvad med Android?

Man kan selvfølgelig også bruge Beats Fit Pro med Android-telefoner. Det betyder bare, at man må undvære stemmeassistenten, automatisk skift mellem enheder og musikdeling, og man vil heller ikke kunne lede efter tabte hørepropper med mobilen.

bf6 bf7 bf8 bf9 bf5 bf10
<
>
(Foto: Beats)

Pris og tilgængelighed

I USA kan man allerede nu bestille Beats Fit Pro, som koster 199,99 dollars (ca. 1.600 kroner). Herhjemme må vi dog vente til det nye år.

beatsbydre.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Scroll to Top