TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Beats Fit Pro holder støjen ude under træning

Beats Fit Pro har både aktiv støjreduktion og 3D-lyd, der flytter sig med hovedets bevægelser.

forfatter
Publiceret 03/11/2021 - 10:20

Træningshørepropperne Beats Fit Pro ligner et par Studio Buds, men har fået et par “vingespidser” for at holde sig på plads i ørerne under træning. Lidt ligesom Powerbeats Pro, men i stedet for Powerbeats’ bøjler, der går rundt om ørerne, sidder vingespidserne på Fit Pro inde i det ydre øre. Vingespidserne er bøjelige og presser udad som en fjeder for at holde hørepropperne ordentligt på plads.

Apple-ejede Beats hævder, at Fit Pro, der er henvendt til aktive brugere, er deres mest avancerede hørepropper til dato.

bf2b bf2a
<
>
Beats Fit Pro har fjedrende “vingespidser”. Foto: Beats)

Apple H1-processor

Beats Fit Pro har Apples H1-chip om bord – den samme, som sidder i Powerbeats Pro og de nyeste AirPods 3. Dermed kan hørepropperne nemt parres med en iPhone bare ved at holde dem hen til telefonen. Man vil også kunne tjekke, om øredutterne sidder rigtigt, eller om de bør skiftes ud med nogle mindre eller større.

Læs også Stadig blandt vores favoritter Trådløs rækkevidde i top, helstøbt pasform – og meget fængende lyd.

Man får automatisk skift mellem iCloud-enheder og kan dele musik med andre Apple-brugere i nærheden. Sig “Hej Siri” for at aktivere stemmestyringen, og man kan selvfølgelig finde hørepropperne med Find-app’en, hvis de er blevet væk.

Fit Pro har en nyudviklet driver, der skal levere kraftig lyd fra det lille format, og husene er ventileret for at reducere forvrængning i diskanten og for bedre at bevare dynamikken i musikken.

(Foto: Beats)

Aktiv støjreduktion og lydgennemslip

Det er blevet meget almindeligt med aktiv støjreduktion i hørepropper, og de nye Beats er ingen undtagelse. Ligesom på AirPods justeres støjdæmpningen op til 200 gange i sekundet for at beskytte brugeren mod pludselig larm udefra.

Omvendt kan man i stedet vælge at lukke omgivelserne ind med det, Apple kalder Sound Enhancement.

Omringende lyd

Apples egen Spatial Audio, der giver omringende 3D-lyd, understøttes, og hørepropperne vil så også overvåge hovedets bevægelser dynamisk. Så når man drejer hovedet, vil lydbilledet opleves at forblive på samme sted – i stedet for at følge hovedet som med almindelige hørepropper og hovedtelefoner.

(Foto: Beats)

Batteritid

Batterilevetiden på Beats Fit Pro er opgivet til seks timer i hørepropperne med støjreduktionen aktiveret eller syv timer uden. Transportetuiet giver desuden 2,5 opladninger, så man får i alt 27-30 timers spilletid, før man skal finde en stikkontakt.

Hvad med Android?

Man kan selvfølgelig også bruge Beats Fit Pro med Android-telefoner. Det betyder bare, at man må undvære stemmeassistenten, automatisk skift mellem enheder og musikdeling, og man vil heller ikke kunne lede efter tabte hørepropper med mobilen.

bf6 bf7 bf8 bf9 bf5 bf10
<
>
(Foto: Beats)

Pris og tilgængelighed

I USA kan man allerede nu bestille Beats Fit Pro, som koster 199,99 dollars (ca. 1.600 kroner). Herhjemme må vi dog vente til det nye år.

beatsbydre.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend