TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

X-Series: Nye trådløse højttalere fra Sony

Sony vil give dig en højttaler, der passer perfekt til din musik, gennem en bred vifte af alternativer for lydkvalitet, bærbarhed, resistens og belysning.

forfatter
Publiceret 22/04/2021 - 20:37

Uanset om du er indendørs eller udendørs, alene eller sammen med venner, hævder Sony, at en af deres nye X-Series-højttalere passer til netop dig. SRS-XP700, SRS-XP500 eller SRS-XG500 siges at passe til alles musikstil.

Sony SRS-XP700 forfra. (Foto: Sony)

Klar og kraftfuld lyd

Alle tre højttalere har Sonys innovative X-Balanced Speaker Units. De skal ifølge producenten give mere lydtryk og mindre forvrænget lyd ved at maksimere højttalerens overflade, hvilket betyder, at man får en rigere og klarere lyd, uanset hvilken slags musik man lytter til.

SRS-XP700 har tre diskanter foran (hvoraf to fungerer samtidig) og en enhed bagpå, som leverer Omnidirectional Party Sound, der skal give en dyb og kraftfuld bas såvel som klar lyd.

SRS-XP500 og SRS-XG500 har to diskanter foran, der tilsammen giver Powerful Party Sound. SRS-XG500 har også slavebasser, der er optimeret til at give klar baslyd.

Med XP700 eller XP500 kan du fortsætte festen, selv om der falder nogle dråber regn. XG500 er udstyret med et slidstærkt og vandafvisende net, der holder højttaleren tør og også skulle være støvtæt (Foto: Sony)

Sony opgiver batterilevetiden til 25 timer for SRS-XP700, 20 timer for SRS-XP500 og 30 timer for SRS-XG500.

Hvis du er til karaoke, vil du og højttalerne i X-serien komme godt ud af det sammen. SRS-XP700 og SRS-XP500 har to mikrofonindgange, en til mikrofon og en til enten guitar eller mikrofon. De har bl.a. også Voice Changer og Echo samt DJ-kontroller, så man kan tilføje lydeffekter.

Læs også Bærbare højttalere til påsketuren Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

SRS-XP700, SRS-XP500 og SRS-XG500 har USB til opladning og afspilning af digitale filer. Visse mobiltelefoner kan oplades direkte via højttaleren. Alle tre højttalere er Bluetooth-kompatible, så man kan parre dem med sin Bluetooth-enhed.

Alle højttalerne har også Party Connect, så man kan koble op til 100 (!) kompatible højttalere sammen, som så synkroniserer musikken og belysningen.

Sony SRS-XP700 bagfra. (Foto: Sony)

Priser og tilgængelighed

Alle tre højttalere vil være tilgængelige fra juni.

 • SRS-XP700: 3.800 kr.
 • SRS-XP500: 2.700 kr.
 • SRS-XG500: 3.200 kr.

sony.dk

SRS-XP700 vejer næsten 17 kg og er nok mere flytbar end bærbar. (Foto: Sony)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
TAD er tilbage med ny højttaler TAD-CR1TX bliver ikke ligefrem billig.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend