Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Stor rabat til de første der bestiller

Lemus Home Artistic er et attraktivt alternativ til en soundbar.

Skrevet af / 20/05/2020 - 11:20
Stor rabat til de første der bestiller

Hvis man ikke kan vælge imellem en soundbar eller højttalere, kan danske Lemus komme til undsætning med noget midtimellem. Lemus Home Artistic er et møbel med indbyggede højttalere og forstærkere, som kan hænges på væggen under TV’et.

Da vi testede den større Lemus Home 1500, var der ikke meget tvivl om de musikalske kvaliteter. Derfor tror vi gerne, at Home Artistic kan lyde lige så overbevisende.

Man skruer beslaget fast på væggen, hænger en Home Artistic i den valgte udførelse op og slutter strøm til, og så er man færdig.

(Foto: Lemus)

Trådløs streaming

Højttaleren har både stik til tilslutning af lydkilder, såsom HDMI med Audio Return Channel (ARC) til TV-lyden, og trådløs streaming med understøttelse af Google Cast, Apple AirPlay 2, Spotify Connect og selvfølgelig Bluetooth.

“Lemus Home Artistic er meget mere end ‘bare’ en soundbar. Udfordringen med mange traditionelle soundbars er manglen på luft, der kan flyttes, på grund af de meget små kabinetter. Home går i en anden retning. Vi har droppet alle de dyre licenser som Dolby Atmos og i stedet brugt alle pengene på at lave et fantastisk stereo hi-fi-lydsystem med masser af volumen og luft nok til at fylde rummet, så man kan få en total lydoplevelse med fed bas uden ekstern subwoofer,” siger CEO & designer Rasmus Kastrup.

 

Lemus Home Artistic har i alt 300 watt forstærkere, der driver to 11,5 cm bas-enheder og en diskant-enhed pr. kanal, og som man kan ane på bagsiden, har højttaleren optisk og koaksial digitalindgang, ud over HDMI og trådløs tilslutning.

(Foto: Lemus)

Lemus Home rumkorrektion

Der findes også en app til højttaleren, som gør det muligt for brugeren at forbedre lyden yderligere ved hjælp af rumkorrektion. Den bruges, når man hænger Lemus-højttaleren op, eller hvis man vil have en lidt anden lydsignatur.

Man kan også selv justere lyden efter smag og behag, f.eks. hvis man godt kan lide lidt ekstra bas.

Lemus Home Artistic fås i amerikansk valnød, lys egefinér eller sort eg og koster 12.999 kroner. Der findes også en stålramme til 999 kroner for dem, der foretrækker at have højttaleren på gulvet.

Højttaleren kan bestilles fra fredag den 29. maj. Det nøjagtige tidspunkt vil blive annonceret senere, og de, der bestiller inden for de første to timer, får 40 procent rabat på Home Artistic. Derefter falder rabatten til 25 procent.

lemus.dk

(Foto: Lemus)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Black Week: De bedste soundbar-kup

Magico sætter flagskibet på skrump

Sonos-tempel i Elgiganten

B&O-højttaler med 3500 svævende alu-prikker

Basismodel med X-faktor

Sonys faber Duetto lanceret

Ny lækkerbisken fra Bowers & Wilkins og McLaren

Slank højttaler i Formel 1-klassen

Scansonic vil give dig gåsehud

Hvis du ikke har råd til de store Goldmund

Ny højttaler fra Tivoli Audio – uden radio

Officielt: Nu er JL Audio en del af Garmin

0
Scroll to Top