TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rega Kyte er udviklet og fremstillet i England

Ny generation af kompakthøjttalere med avanceret teknologi.

Man tænker måske ikke på Rega som højttalerproducent. Det er pladespillere, de er bedst kendt for, men de har faktisk lavet højttalere næsten lige så længe, som de har lavet grammofoner.

Den nye Kyte repræsenterer en lille generationsskifte for Rega. Det er den første højttaler, der er støbt i fenol og forstærket indvendig med keramiske plader.

Højttaleren har også håndbyggede enheder, og dermed adskiller den sig fra den sædvanlige opskrift med MDF-plader og generiske enheder.

De kompakte højttalere, der kun er 32,5 cm høje, har en MX-125 bas-enhed med forstærket papirmembran samt Regas ZZR diskant-enhed med en lille spredelinse foran.

Højttalerne kommer med en fod, der gør det muligt at vinkle højttaleren lidt, og vi tænker, at de vil være et godt match til den fremragende integrerede Rega IO, som er blandt de bedste budgetforstærkere derude.

Det bedste budgetkøb Den lille Rega-forstærker er en billig indgangsbillet, og lyden er i en klasse for sig.

De små højttalere har en følsomhed på 89 dB – perfekt for små budgetforstærkere – og med en pris på ca. 5.000 kroner pr. par kan man sætte et meget interessant anlæg op uden at sprænge budgettet.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.