Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Procella-demo hos KT

KT holder demo af hjemmebio i den absolutte topklasse

Skrevet af / 03/10/2012 - 10:43
Procella-demo hos KT

Torsdag d. 18/10-2012 kl. 18.30 inviterer KT-Radio og Medlyd/Bigture til en aften med oplevelser. Fokus for aftenen vil være på de Svenske Procella højttalere, og der er fornemt besøg i form af Procellas stifter, Anders Uggelberg.

Uggelberg er tidligere teknisk chef for DTS i Europa, og har designet mere end 100 THX certificerede studier og biografsale verden over. I 2005 fik Uggelberg til opgave at designe DTS’s referencebiograf i deres hovedkvarter i London, hvilket var lidt af en drømmeopgave. Biografen skulle bruges til at præsentere de nye HD lyd formater fra DTS, og alt skulle være 1. klasses.

Uggelberg opdagede at ingen eksisterende højttalersystemer kunne leve op til DTS strenge krav, og han besluttede derfor at designe dem selv. Dette blev starten på Procella audio. Procellas højttalere er designet til at spille rent, selv ved meget høje lydstyrker. Alle højttalere er med horn, og er afstemt til at give et identisk lydbillede hele vejen rundt. Mange af højttalerne er THX godkendte, ikke bare til hjemmebrug, men til rigtig studie eller biograf anvendelse.

Aftenen vil holde fokus på den gode lydoplevelse, og på hvordan lyd designerens vision bedst bringes fra produktion studiet og ind i stuen, hilser man fra KT Radio og distributøren Medlyd/Bigture. Der vil blive spillet på et fuldt 7.1 kanals Procella lydsystem, og “du vil personligt opleve hvorfor Procella, på få år, er blevet en af de mest anerkendte high-end biografhøjttaler producenter i verden!”, afslutter KT sin pressemeddelelse.

Arrangementet bliver holdt hos KT-Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg. Der er et begrænset antal pladser, og det vil derfor være nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet på ktradio@ktradio.dk eller på telefon 33 31 14 40.

www.ktradio.dk

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top