TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Procella-demo hos KT

KT holder demo af hjemmebio i den absolutte topklasse

forfatter
Publiceret 03/10/2012 - 10:43

Torsdag d. 18/10-2012 kl. 18.30 inviterer KT-Radio og Medlyd/Bigture til en aften med oplevelser. Fokus for aftenen vil være på de Svenske Procella højttalere, og der er fornemt besøg i form af Procellas stifter, Anders Uggelberg.

Uggelberg er tidligere teknisk chef for DTS i Europa, og har designet mere end 100 THX certificerede studier og biografsale verden over. I 2005 fik Uggelberg til opgave at designe DTS’s referencebiograf i deres hovedkvarter i London, hvilket var lidt af en drømmeopgave. Biografen skulle bruges til at præsentere de nye HD lyd formater fra DTS, og alt skulle være 1. klasses.

Uggelberg opdagede at ingen eksisterende højttalersystemer kunne leve op til DTS strenge krav, og han besluttede derfor at designe dem selv. Dette blev starten på Procella audio. Procellas højttalere er designet til at spille rent, selv ved meget høje lydstyrker. Alle højttalere er med horn, og er afstemt til at give et identisk lydbillede hele vejen rundt. Mange af højttalerne er THX godkendte, ikke bare til hjemmebrug, men til rigtig studie eller biograf anvendelse.

Aftenen vil holde fokus på den gode lydoplevelse, og på hvordan lyd designerens vision bedst bringes fra produktion studiet og ind i stuen, hilser man fra KT Radio og distributøren Medlyd/Bigture. Der vil blive spillet på et fuldt 7.1 kanals Procella lydsystem, og “du vil personligt opleve hvorfor Procella, på få år, er blevet en af de mest anerkendte high-end biografhøjttaler producenter i verden!”, afslutter KT sin pressemeddelelse.

Arrangementet bliver holdt hos KT-Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg. Der er et begrænset antal pladser, og det vil derfor være nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet på ktradio@ktradio.dk eller på telefon 33 31 14 40.

www.ktradio.dk

Sven Bilen


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend