Philips får multirum med Play-Fi

Flere Philips-produkter vil understøtte DTS’ multirumssystem, Play-Fi.
forfatter

Philips vil også have et stykke af multirumskagen og lancerer nu flere produkter, der er kompatible med DTS Play-Fi. Det er et simpelt og brugervenligt system, som kobler multirumsprodukter sammen uafhængigt af mærke og lader dig styre det hele via mobiltelefonen.

Andre mærker, der anvender Play-Fi, er Klipsch, Pioneer, Onkyo og Rotel, for bare at nævne nogle få. Hvis du har multirumshøjttalere eller måske en forstærker med Play-Fi multirum i forvejen, så vil de altså kunne indgå i et system med de nye Philips-produkter.

Kommer først til TV

Det første Philips-produkt, der blev lanceret med Play-Fi, var TV’et OLED805, som vi tidligere har skrevet om. Men alle Philips’ Android-TV’er fra 2020 får også Play-Fi via en firmware-opdatering.

Soundbars og andre trådløse højttalere vil også få Play-Fi i løbet af andet halvår 2020 og dermed gøres multirumsvenlige.

philips.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også