Philips får multirum med Play-Fi

Flere Philips-produkter vil understøtte DTS’ multirumssystem, Play-Fi.

Philips vil også have et stykke af multirumskagen og lancerer nu flere produkter, der er kompatible med DTS Play-Fi. Det er et simpelt og brugervenligt system, som kobler multirumsprodukter sammen uafhængigt af mærke og lader dig styre det hele via mobiltelefonen.

Andre mærker, der anvender Play-Fi, er Klipsch, Pioneer, Onkyo og Rotel, for bare at nævne nogle få. Hvis du har multirumshøjttalere eller måske en forstærker med Play-Fi multirum i forvejen, så vil de altså kunne indgå i et system med de nye Philips-produkter.

Kommer først til TV

Det første Philips-produkt, der blev lanceret med Play-Fi, var TV’et OLED805, som vi tidligere har skrevet om. Men alle Philips’ Android-TV’er fra 2020 får også Play-Fi via en firmware-opdatering.

Soundbars og andre trådløse højttalere vil også få Play-Fi i løbet af andet halvår 2020 og dermed gøres multirumsvenlige.

philips.dk

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  KEF LS50 Meta

  Vejl.pris 9996 kr Fest i bogreolen

  JBL L82 Classic

  Vejl.pris 17500 kr Let the Good Times Roll

  DALI Oberon On-Wall C

  Vejl.pris 10998 kr Går i ét med omgivelserne

  Sony SRS-XB33

  Vejl.pris 1199 kr Festlyd på farten
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.