Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Økonomisk 2.1-soundbar fra Sony

Hvis du vil løfte lyoplevelesen fra det flade TV uden at lette på den tunge tegnebog, kan Sony HT-S400 være et bud. Den byder på både 2.1-lyd - og forrygende fagtermer.

Skrevet af / 26/01/2022 - 10:42
Økonomisk 2.1-soundbar fra Sony

Hvis du vil have bedre lyd på det flade TV, men uden at ofre både opsparingen og stuen på en komplet hjemmebiograf, er en soundbar en praktisk løsning. Og den nye Sony HT-S400 ser ud til at kunne løse behovet for mange.

Der er tale om et 2.1-kanalers system, altså en soundbar med separat subwoofer. Men ingen baghøjttalere. For at opnå en vis virtuel surroundeffekt bruger Sony noget, som de har valgt at kalde S-Force PRO Front Surround-teknologi.

De flotte fagtermer fortsætter i beskrivelsen af HT-S400 soundbaren, hvor vi får at vide, at frontenhederne er af typen X-Balanced – hvilket betyder, at de er firkantede i stedet for runde. Og med Separated Notch Edge-teknologi, der betyder, at kantophænget har riller.

Om subwooferen får vi at vide, at den er trådløs og udstyret med en stor 160 mm basenhed. At kalde en 6,5″ enhed “stor” er at strække tillægsordene en smule, men den skal såmænd nok levere en fornuftig bund i en ikke alt for stor stue.

S400 angled Large
Sony HT-S400 er et prisbilligt 2.1-sæt med soundbar og trådløs subwoofer. (Foto: Sony)

Da vi er i den økonomiske prisklasse, kan det ikke betale sig at spørge om Dolby Atmos og lignende finesser. Soundbaren understøtter Dolby Digital og ukomprimeret LCPM. Færdig. Har du et Sony Bravia-TV, kan HT-S400 forbindes trådløst med Bluetooth. Men der er vanlig HDMI ARC og optisk digitalindgang.

På Sonys webside kan vi læse, at soundbaren måler 90 cm i bredden og 6,4 cm i højden, og subwooferen tilsvarende 19,2 x 38,7 x 40 cm (BxHxD).

Pris og tilgængelighed

HT-S400 kan købes fra april 2022 til en vejledende pris på 2.300 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Berømt højttaler i ny udgave

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Scroll to Top