TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Naim Mu-so 2 Wood Edition

Du finder ikke bedre lyd andre steder.

forfatter
Publiceret 06/04/2021 - 15:41

Den slanke bordhøjttaler Naim Mu-so tog os med storm, og da vi ikke troede, det kunne blive bedre, lancerede de Mu-so 2 med endnu bedre lyd.

Siden har den været vores reference blandt bordhøjttalere, og nu kan man endelig få den i en lys træfinér, der passer perfekt til hjem indrettet i skandinavisk stil.

Højttaleren er teknisk set den samme som før, men beklædt med træfinér af en træsort, der hedder ayous (abakitræ på dansk) og minder om eg, ifølge pressemeddelelsen.

Fronten er betrukket med et lysere stof, og køleribberne på bagsiden er i en lys beige/kobber-agtig farve.

Træværket er lakeret, som man kan se på billederne, og nydeligt nedsunket omkring den oplyste touch-flade, der omsluttes af volumenhjulet.

Man kan ikke alene streame musik til højttaleren fra Tidal eller Spotify; den har også indgange til lyd fra andre kilder, såsom TV-lyd via HDMI, så den kan erstatte en soundbar. Så kan man styre lyden med fjernbetjeningen til TV’et.

Den understøtter også Roon, hvor man kan justere rum-EQ, og den kan bruges som højttaler i en multirumsopsætning sammen med f.eks. Mu-so Qb eller andre Naim-produkter.

Hvis man vil, kan fronten skiftes ud med en i sort, olivengrøn, rødbrun eller marineblå, og med den nye Naim-app til mobil og tablet kan man gemme sine foretrukne radiostationer og streame sin yndlingsmusik via enten Bluetooth eller Wi-Fi.

Mu-so 2 er relativt kompakt med en længde på lige knap 63 cm, mens dybden er reolvenlige 26,4 cm og højden kun 12,2 cm.

Læs også Den bedste lyd på fire hjul Hvis der står en Bentley på din indkøbsliste, så sørg for at få Naim-anlægget med. Det vil du ikke fortryde.

Naim Mu-so 2 Wood Edition er i butikkerne til maj, men kan bestilles nu og koster 13.000 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
TAD er tilbage med ny højttaler TAD-CR1TX bliver ikke ligefrem billig.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend