TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh RS250

High-end soundbar med Tidal Hi-Fi.

Du har måske set dem før, men ikke i disse udgaver. McIntosh RS250 og den mere kompakte RS150 er blevet opgraderet med indbygget understøttelse af endnu flere streaming-tjenester. Og nu understøtter de højopløst lyd op til 24 bit/192 kHz og har Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Bluetooth 5 med aptX HD og Chromecast indbygget.

Højttalerne er også Roon Ready, som det hedder, hvilket vil sige, at de understøtter afspilning fra en Roon-klient, hvor man kan samle højopløste streaming-tjenester i en overskuelig brugerflade.

 

HDMI ARC

Den større RS250 er en bordhøjttaler med alt dette indbygget, men kan også fungere som en high-end soundbar. Den har nemlig HDMI med ARC for tilslutning til TV, men også analoge indgange, deriblandt pladespillerindgang, samt hovedtelefonudgang.

Trådløs soundbar fra McIntosh Se soundbaren, der tror, at den er et anlæg.

Som man kan se på billedet, har den desuden optisk digitalindgang, subwoofer-udgang og tilslutning til kablet netværk via Ethernet. Som man bør bruge, hvis man skal streame højopløst lyd.

RS250 har i alt 650 watt effekt, som driver to 4 x 6 tommers basenheder i et forstærket baskabinet, to 2 tommers mellemtoner og to ¾ tommes diskantenheder.

 

Vu-metre

Den mindre RS150 er en monohøjttaler, der kan parres med en til for stereolyd og har 120 watt indbygget effekt. Sammenlignet med forgængeren RS100 er basenheden en større 5¼-tommer, som spiller sammen med en ¾ tommes diskant.

Højttalerne har selvfølgelig McIntoshs karakteristiske effektmetre og understøtter stemmestyring med Google Assistant.

De nye modeller i RS-serien vil finde vej til udvalgte butikker fra januar 2022.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede