TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Logitech Boom til electrofans

Bluetooth-højttaleren Ultimate Ears Boom kommer i en særudgave med håndtegninger af dubstep-musikeren Skrillex.

forfatter
Publiceret 20/11/2014 - 11:51

Den lille trådløse Boom-højttaler fra Logitech-ejede Ultimate Ears er rigtig udmærket. Det har vi selv konstateret, da vi testede den, og den sælger i øvrigt som varmt brød. Højttaleren er par gange blevet opdateret med nye funktioner, som kan fås ved at hente den nye firmware på nettet.

Også hvad det ydre angår kommer der løbende opdateringer. Er der fans af electro- og dubstepmusikeren Skrillex i husstanden, kunne årets julegave være fundet. En specialudgave af højttaleren er nemlig prydet med håndtegninger af den seks gange grammyvindende musiker.

UE BOOM er fantastisk, fordi den er så lille, bærbar og kraftfuld,” udtaler Skrillex, som fortæller i pressemeddelelsen, at han bruger dem hele tiden, når han er på tour – både i bussen og backstage.

Imens den 26-årige musiker må leve med at høre en noget mindre bastung udgave af sin musik gennem den lille UE Boom, vil den nok klare turnelivet ganske godt. Højttaleren er beskyttet mod vand og snavs, og kører i øvrigt op til 15 timer på en opladning.

Pris og tilgængelighed:
Skrillex-udgaven af UE BOOM forventes at være tilgængelig i Danmark i november 2014 til en vejledende pris på 1.599 kroner.

Skrillex_festival
Den 26-årige electromusiker Skrillex har lagt navn og tegninger til UE Boom. Han bruger den selv på turneer. Han spiller ca. 200 koncerter om året, og har besøgt Smukfest i 2014.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend