Kan kobles til TV’et

To højttalere er bedre end én. Dobbelt så godt, faktisk.
Annonce
Annonce
forfatter

Du har måske hørt det før – at to er bedre end en. Vi har slået det fast flere gange. Senest i testen af Ultimate Ears Hyperboom, men konklusionen var den samme, da vi testede trådløse stereohøjttalere i 2016.

For nogle er to højttalere måske lidt mere upraktiske at placere, men lyden bliver så meget bedre, at det er dét værd. Da vi testede Klipsch The Sixes, mente vi, at mange kunne få i både pose og sæk. Et par trådløse højttalere med streaming og indgange til andre lydkilder. Også pladespiller. Hvad mere har man brug for?

(Foto: Klipsch)

Referencen blandt små, trådløse højttalere har været KEF LSX, men med The Fives vil Klipsch nu være med i kampen om kunderne. I modsætning til LSX er de ikke tilgængelige i forskellige farver. Klipsch har i stedet valgt klassisk træfinér i sort eller valnød, og vi synes, de især ser godt ud i valnød.

De kompakte reolhøjttalere har Bluetooth til streaming fra mobilen, HDMI til tilslutning til TV – præcis som en soundbar – og indgange til yderligere to lydkilder i form af en optisk digitalindgang og en analog AUX-indgang. Samt pladespillerindgang (MM).

(Foto: Klipsch)

The Fives har også subwoofer-udgang til dem, der gerne vil have endnu mere bas, end den 4,5 tommer store bas-enhed kan klare. Som man kan se, har højttalerne en stor basport på bagsiden og et Tractrix-horn med diskant i midten, og hvis vi kender Klipsch ret, kan The Fives spille både højt og heftigt.

(Foto: Klipsch)

Højttalerne kan styres med fjernbetjeningen eller på toppen af den ene af dem, og de to kobles sammen i stereo med et kabel, der følger med i kassen.

The Fives er prissat til 8.000 kroner parret og vil være i butikkerne i begyndelsen af juli.

(Foto: Klipsch)

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Specielle jubilæumsmodeller fra Gryphon.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.