Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

JBL 4329P Studio Monitor med indbygget forstærker

Større trådløs JBL-højttaler.

Skrevet af / 23/01/2023 - 14:05
JBL 4329P Studio Monitor med indbygget forstærker

Den meget kompakte og trådløse JBL-højttaler, 4305P tog os med storm i 2022. Den er lille nok til at få plads til i bogreolen, og potent nok til, at den fylder stuen med lyd.

Men for nogle er den for lille. Det er trods alt begrænset, hvor meget lyd – og ikke mindst hvor meget bas – man får ud af en så lille en højttaler. Den større 4329P vil derfor være et bedre valg for dem, der ser fordelene ved et par trådløse højttalere, som er gode nok til at erstatte et stereoanlæg.

Et større kabinet med plads til en 20 cm JW200P basenhed, parret med en 25 mm 2409H kompressionsdriver i diskanten og 300 watt totaleffekt giver nok et langt mere velvoksent lydbillede.

4329P Studio Monitor. (Foto JBL)

Den 20 cm store fibermembran i basenheden har hele 250 watt effekt til rådighed, mens diskantenheden har 50 watt effekt. Alt styret af en DSP-kreds.

Alle indgange er placeret på et panel på bagsiden af højttalerne. Her finder man en optisk digital indgang, en analog lydindgang og en USB-indgang. Højttalernes indbyggede DAC understøtter op til 24 bit/192 KHz lyd samt MQA-filer (Tidal Hi-Fi), og de er forberedt for at kunne styres fra en Roon-klient.

Der er desuden en ethernetindgang for kablet tilslutning til netværket samt kombineret XLR/TRS-stik. JBL-højttalerne understøtter Wi-Fi via Google Chromecast og Apple AirPlay 2 – og de har derudover Bluetooth 5.3 med aptX-understøttelse.

HDMI er omtrent det eneste, de mangler, men eftersom de fleste TV’er har en optisk digital udgang, kan TV-lyden tilsluttes over højttalerne, hvis man ønsker det.

JBL 4329P i sort og valnød. (Foto JBL)

 

JBL 4329P kommer til salg i begyndelsen af andet kvartal 2023, prisen er sat til 4.500 USD parret (estimeret til 31.000 kr.), og de kan leveres med JS-80 gulvstandere som ekstraudstyr.

JBL 4305P Studio Monitor

Den perfekte allround-højttaler

Et par højttalere som de her er den letteste vej til god lyd.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Berømt højttaler i ny udgave

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Scroll to Top