Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

HomePod Mini kommer til Danmark

Nu forstår HomePod mini snart dansk.

Skrevet af / 07/12/2022 - 09:59
HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod mini har hidtil ikke været tilgængelig i butikkerne i Norden, fordi den bl.a. ikke understøtter Apples stemmestyring på de nordiske sprog. Men Apple har endelig opdaget det nordiske marked, så snart kan den lille højttaler forstå dansk ved hjælp af Siris smarte assistent.

Svenskere og nordmænd kan nå at få den under juletræet, men den kuglerunde HomePod mini kommer først til Danmark til foråret. Og ja, du kan koble flere sammen, enten i stereo, eller i flere rum.

HomePod mini optager ikke meget plads, den er kun 8,4 cm høj og styres med en iPhone, iPad, eller fra touch-fladen på toppen af højttaleren.

 

Foto: Apple

Selv om den er lille, lover Apple, at HomePod mini både giver fyldig og klar lyd. Ifølge Apple har de formået dette ved at placere en fuldtone-højttalerenhed med bunden i vejret inde i det lille runde kabinet. Den spiller ned i et skålformet kammer, og perforeringer hele vejen rundt skal give 360 graders lyd fra de små HomePod mini.

Foto: Apple

Tre mikrofoner opfatter, hvad du siger, både når du beder Siri om at sætte musik på, og når du tjekker vejrmeldingen. Siri fungerer her på samme måde som på en iPhone.

Foto: Apple

En eller flere HomePod mini’er skal fungere sømløst med Apple Music, Apple Podcasts og det enorme udvalg af radiostationer på nettet, men man kan naturligvis også streame fra Tidal eller Spotify, som man kan med alle Bluetooth-højttalere.

Det lidt sjove ved HomePod mini er, at man kan koble den til sin Apple TV 4K og bruge HomePod mini som TV-højttaler. Helst i stereo, selvsagt.

Læs også Nyt Apple TV er en kraftkarl Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

Med den lille HomePod mini kan man også styre smartprodukter i hjemmet med talekommandoer. Apple er desuden blandt de mange produkter, som er med i den samlende standard Matter, der skal gøre det muligt at styre smarte produkter fra forskellige producenter via Siri.

Højttaleren har også intercom, så man kan bruge den som samtaleanlæg og sende beskeder til medlemmer af husstanden, også via Apple CarPlay i bilen.

HomePod mini kommer til foråret i farverne hvid, stålgrå, blå, orange eller gul. Prisen bliver 899 kroner.

Foto: Apple

Apple HomePod

Godkendt fra Apple

HomePod har rigtig god lyd og er nem at bruge. Men smart-styringen virker for tør og rigid.

Læs hele testen

Apple TV 4K 128 GB

Medieafspiller med muskler

Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

Læs hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 kommentar til “HomePod Mini kommer til Danmark”

 1. Jeg har haft en HomePod Mini i 3 år nu, så at den kommer til DK er ikke helt rigtigt – den bliver blot forsynet med dansk talegenkendelse.

  Iøvrigt er den fantastisk til prisen.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

 • Prøv LB+ i 30 dage
  Kun 29,-

  Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

 • LB+ Total i 12 mnd
  93.25 kr/mnd

  Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Rauna er tilbage

Engelsk legende vender tilbage efter 63 år

PMC lancerer aktive højttalere

KEF viser muskler med nye subwoofere

Bordhøjttalere med lydtryk

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøjttalere med det hele

En lille ny i gammel stil

Steinway Lyngdorf har slanket sig

Elegance fra Børresen

Luksuslyd på rejsen

0
Scroll to Top