TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

HomePod Mini kommer til Danmark

Nu forstår HomePod mini snart dansk.

forfatter
Publiceret 07/12/2022 - 09:59

HomePod mini har hidtil ikke været tilgængelig i butikkerne i Norden, fordi den bl.a. ikke understøtter Apples stemmestyring på de nordiske sprog. Men Apple har endelig opdaget det nordiske marked, så snart kan den lille højttaler forstå dansk ved hjælp af Siris smarte assistent.

Svenskere og nordmænd kan nå at få den under juletræet, men den kuglerunde HomePod mini kommer først til Danmark til foråret. Og ja, du kan koble flere sammen, enten i stereo, eller i flere rum.

HomePod mini optager ikke meget plads, den er kun 8,4 cm høj og styres med en iPhone, iPad, eller fra touch-fladen på toppen af højttaleren.

 

Foto: Apple

Selv om den er lille, lover Apple, at HomePod mini både giver fyldig og klar lyd. Ifølge Apple har de formået dette ved at placere en fuldtone-højttalerenhed med bunden i vejret inde i det lille runde kabinet. Den spiller ned i et skålformet kammer, og perforeringer hele vejen rundt skal give 360 graders lyd fra de små HomePod mini.

Foto: Apple

Tre mikrofoner opfatter, hvad du siger, både når du beder Siri om at sætte musik på, og når du tjekker vejrmeldingen. Siri fungerer her på samme måde som på en iPhone.

Foto: Apple

En eller flere HomePod mini’er skal fungere sømløst med Apple Music, Apple Podcasts og det enorme udvalg af radiostationer på nettet, men man kan naturligvis også streame fra Tidal eller Spotify, som man kan med alle Bluetooth-højttalere.

Det lidt sjove ved HomePod mini er, at man kan koble den til sin Apple TV 4K og bruge HomePod mini som TV-højttaler. Helst i stereo, selvsagt.

Læs også Nyt Apple TV er en kraftkarl Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

Med den lille HomePod mini kan man også styre smartprodukter i hjemmet med talekommandoer. Apple er desuden blandt de mange produkter, som er med i den samlende standard Matter, der skal gøre det muligt at styre smarte produkter fra forskellige producenter via Siri.

Højttaleren har også intercom, så man kan bruge den som samtaleanlæg og sende beskeder til medlemmer af husstanden, også via Apple CarPlay i bilen.

HomePod mini kommer til foråret i farverne hvid, stålgrå, blå, orange eller gul. Prisen bliver 899 kroner.

Foto: Apple

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.

Apple HomePod

HomePod har rigtig god lyd og er nem at bruge. Men smart-styringen virker for tør og rigid.

Apple TV 4K 128 GB

Nyt Apple TV er en kraftkarl

Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

En kommentar til “HomePod Mini kommer til Danmark”

  1. Jeg har haft en HomePod Mini i 3 år nu, så at den kommer til DK er ikke helt rigtigt – den bliver blot forsynet med dansk talegenkendelse.

    Iøvrigt er den fantastisk til prisen.

    Svar

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede