Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2024: JBL PartyBox

Længere levetid på et udskifteligt batteri.

Skrevet af / 09/01/2024 - 12:15
CES 2024: JBL PartyBox

Sig partyhøjttaler, og der er gode chancer for, at navnet JBL dukker op. Ingen har så bredt et sortiment, fra den 40 kg tunge Ultimate til små højttalere i lommestørrelse. Og alt derimellem.

Nu er JBL klar med flere nye modeller i samme genre, bl.a. JBL PartyBox Club 120, PartyBox Stage 320 og den trådløse mikrofon PartyBox Wireless Mic, som kan parres trådløst med højttalerne.

Læs også Festhøjttalere til store og små sommerfester En partyhøjttaler er det perfekte bidrag til at skabe en uforglemmelig fest! Vi har testet 7 festglade højttalere til dig, der er vild med god lyd.

De har alle udskifteligt batteri. PartyBox Club 120 spiller i 12 timer, mens den større PartyBox Stage 320 spiller i 18 timer på en enkelt opladning. Mens Club 120 er relativt bærbar, er Stage 320 udstyret med hjul og teleskopstang i stil med en trolleykuffert.

PartyBox Wireless Mic. (Foto: JBL)

Den trådløse PartyBox Wireless Mic kommer i en pakke med to, klar til en duet, og batteriet holder i 20 timer på en opladning.

Højttalerne og mikrofonen vil være i handlen fra april 2024. JBL PartyBox Stage 320 koster 4.499 kroner, JBL PartyBox Club 120 står til 2.999 kroner og JBL PartyBox Wireless Mic til 999 kroner for et par.

Auracast

JBL Xtreme 4. (Foto: JBL)

JBL’s mindre og mere bærbare højttalere er også blevet moderniseret. JBL Xtreme 4 har fået noget, de kalder AI Sound Boost, som skal analysere lyden i realtid ved hjælp af kunstig intelligens (?) for at optimere det akustiske outputniveau. Kort sagt handler det om at kunne spille højt med lavere forvrængning. Xtreme 4 har to basenheder, der er forbundet med to passive elementer – en på hver side, og to mellemtone-/diskantenheder. Spilletiden er opgivet til 24 timer på en enkelt opladning.

Den lille Clip kommer også i en ny version, og Clip 5 har en ny karabinhage og øget drive power (?), hvilket vi gætter på betyder mere kraft.

De nye højttalere vil være tilgængelige på hjemmesiden dk.jbl.com. JBL Xtreme 4 bliver tilgængelig i marts til 2.499 kroner, mens JBL Clip 5 koster 499 kroner. Der lanceres også en mindre model ved navn Go 4 til 399 kroner.

Alle leveres med JBL’s Auracast, som gør det muligt at tilslutte flere højttalere, uanset JBL-model.

Live TWS 3 hørepropper og Quantum Stream

(Foto: JBL)

Lad os ikke glemme JBL Live TWS 3-serien. En ny serie af hørepropper med display på etuiet. Live TWS 3-serien består af hørepropper i tre forskellige modeller kaldet Buds, Beam og Flex, og alle har en 1,45 tommer touchscreen, JBL’s True Adaptive noise cancellation, Bluetooth 5.3 med LE med hi-res audio, og de er IP55-vandtætte.

Læs også Rigtig hi-fi i øret Selv om de er bittesmå, og prisen er til at overse, er JBL’s helt trådløse hørepropper opgaven mere end voksne.

Endelig er der tre mikrofoner i Quantum Stream-serien, hvor den enkleste, der blot hedder Talk, koster 369 kroner, den trådløse Quantum Stream Wireless 799 kroner, og Quantum Stream Studio med kondensatormikrofoner og understøttelse af 192 kHz/24-bit lyd koster 1.199 kroner.

JBL Quantum Stream Studio. (Foto: JBL)
Læs også Blæser vinduerne ud Med i alt 1.100 watt effekt er JBL’s partybox virkelig den ultimate partyhøjttaler.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Rauna er tilbage

Engelsk legende vender tilbage efter 63 år

PMC lancerer aktive højttalere

KEF viser muskler med nye subwoofere

Bordhøjttalere med lydtryk

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøjttalere med det hele

En lille ny i gammel stil

Steinway Lyngdorf har slanket sig

Elegance fra Børresen

Luksuslyd på rejsen

0
Scroll to Top