TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bowers & Wilkins 702 og 705 Signature i Midnight Blue

Har fået syv lag metallic blå.

forfatter
Publiceret 21/11/2021 - 15:40

Normalt er vi rimelig ligeglade, når en producent udsender et produkt i en ny farve. F.eks. når et par hovedtelefoner, vi kender i forvejen, bliver tilgængelige i hvid ud over den obligatoriske sorte udgave.

Men nu må vi altså lige vise, hvad Bowers & Wilkins har gjort, for det her ser usædvanlig godt ud.

De har taget de i forvejen pragtfulde 702 Signature og 705 Signature og givet dem syv lag lak. I en metallic-blå farve kaldet Midnight Blue.

Low-702-Signature-Midnight-Blue-Metallic-Grille-Off-with-Reflection-989x1484 Low-705-Signature-Midnight-Blue-Metallic-Grille-Off-with-Reflection-989x1484 Low-702-Signature-Midnight-Blue-Metallic-High-Angle-Beauty-989x1484
<
>

Rent teknisk er der tale om de samme højttalere, den kompakte 705 Signature og den gulvstående 702 Signature, men ud over blå metallic-lak er bas- og mellemtoneenhederne også udstyret med en metalring. På bagsiden har de den samme metalplade som de øvrige Signature-modeller.

Bowers & Wilkins 702 Signature og 705 Signature i Midnight Blue er til salg fra januar 2022 og koster henholdsvis 6.000 og 3.400 euro.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på high end-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend