Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bowers & Wilkins 600 Series S3 højttalere

600-serien fornyes med bedre enheder.

Skrevet af / 23/08/2023 - 11:28
Bowers & Wilkins 600 Series S3 højttalere

Bowers & Wilkins 600-serie har eksisteret længe, og for mange har den været introduktionen til Bowers & Wilkins-universet, som strækker sig helt op til en halv million euro for den ekstreme 801 D4. Og så er Nautilus, som er et separat projekt fra Bowers & Wilkins, ikke talt med.

Læs også Højttalere du kan dø med Det her er ultra high-end, der får dig til at græde. Af glæde over at føle musikkens fuldkomne magi. Og af sorg, fordi du aldrig vil få råd til dem.

Som altid, når Bowers & Wilkins lancerer nye højttalere, er der høje forventninger. Den tidligere 600 S2-serie blev lanceret i en jubilæumsudgave, som løftede lydkvaliteten yderligere, og nu mener B&W’s Andy Kerr, at de har skabt en endnu bedre højttalerserie.

Bowers & Wilkins 600 Series S3. (Foto: Bowers & Wilkins)

Alt er stort set nyt, lige fra kabinetterne til driverne og delefiltrene. 600-serien består af fire modeller – hvoraf den ene er en centerhøjttaler, og i de tre designs, der ses på billedet ovenfor. Den leveres i øvrigt med gitre, der fastgøres magnetisk.

Kendere vil bemærke, at den nye diskant – med en titaniumbelagt membran – er placeret lige ved siden af mellemtonen. Det gælder for alle modeller og er beregnet til at give et klarere stereoperspektiv og bedre integration med mellemtonen.

Titanium-diskant

Den nye diskant har et nyt ophæng med en titaniumring og et rør på bagsiden, som reducerer kompression og forvrængning. I gulvhøjttaleren 603 S3 er den parret med en ny mellemtoneenhed med B&W’s Continuum-membran, hvor ophæng og magnet/spole er taget fra 700 S3-serien. Kondensatorerne i delefilteret og basportene er også hentet fra 700-serien. Det samme gælder for baselementets ophæng og magnet/spole.

Bowers & Wilkins 603 Series S3. (Foto: Bowers & Wilkins)

Der findes i øvrigt en ny stander til de to bogreolmodeller, 606 S3 og 607 S3, og ellers er de grundlæggende specifikationer for den nye 600 S3-serie listet herunder.

Bowers & Wilkins 600 Series S3

606 S3. (Foto: Bowers & Wilkins)

603 S3 er gulvmodellen i serien med to 16,5 cm basenheder, en 15 cm Continuum FST-mellemtone og den nye 25 mm titandiskant. Prisen er 16.998 kroner for et par.

606 S3. (Foto: Bowers & Wilkins)

606 S3 er den største af de to bogreolmodeller. Titanium-diskanten er parret med en 16,5 cm Continuum bas/mellemtone-enhed. Prisen er angivet til 7.398 kroner for parret, plus eventuelle FS-600 S3-stativer, som vist på billedet ovenfor. De koster 2.198 kroner for et par.

Den mindre 607 S3 har en 13 cm Continuum bas/mellemtone, og er nok endnu bedre egnet til hyldeplacering. Den koster 5.998 kroner for et par.

607 S3. Foto: (Bowers & Wilkins)

Den førnævnte centerhøjttaler hedder HTM6, og ud over den nye titandiskant har den to 13 cm Continuum bas/mellemtone-enheder. Prisen er her angivet til 5.499 kroner.

Hvis du vil have hjemmebiograf eller bare bedre dyb bas, er der tre subwoofere fra B&W kaldet ASW610XP, ASW610 og ASW608, som er tilpasset til 600-serien.

De nye modeller kommer snart i butikkerne.

Læs også Bowers & Wilkins: Den bedste kompakthøjttaler under 10.000? Jubilæumsudgaven af B&W 606 er en ren fornøjelse.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Se hvilken højttaler der er tilbage!

Superdiskant er kronen på værket

En ny stjerne på højttalerhimlen

Jordskælv i dagligstuen

Sonos Roam opdateres til sommeren

Her er årets nye soundbars fra Samsung

- Den nye Sonos-app er elendig

Superbillig højttaler

Nu kan du vælge farve

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Scroll to Top